Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jessica Watson Maailman ympäri yksin


Massey Ferguson
 Share

Recommended Posts

Huomenna 16-vuotias Jessica Watson saapuu Sydneyhin purjehdittuaan mailman ympäri yksin ilman ulkopuolista apua. Kaksi TV kanavaa lähettää suoraa lähetystä ja Sydneyn rannoille odotetaan vähintään 100 000 katsojaa. Matka on kestänyt seitsemän kuukautta. Cape Horn ym myrskykeskukset ovat yrittäneet ilman menestystä keskeyttää tämän rohkean koulutytön matkaa. Hattu päästä ja syvä kumarrus.

http://www.jessicawatson.com.au/the-latest-news

Link to comment
Share on other sites

Tämänkaltainen suoritus herättää suurta kunnioitusta vanhassa merimiehessä. Kun katsoo tämän päivän

nuorisoa jotka eivät voi olla kauaa ilman kännykkää/nettiä/ipodia niin siinä valossa jo seitsemän kuukautta purjehdus ilman rantautumista on fantastinen suoritus. Lisätään päälle myrskyt 20 metrin aaltoinen, päiväntasaajan pläkä ja helle yms. niin saadaan tulos joka on kovempi kuin joku F1 maailmanmestaruus. Hjallishan teki saman tempun 1986-87 mutta nyt oli asialla 16-vuotias tyttö.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nyt on asialla 14-vuotias Uusi Seelantilais-Hollantilainen Laura Dekker joka aikoo viettää seuraavat pari vuotta välillä pysähtyen purjehtia maapallon ympäri. Ei edes hollannin oikeussyysteemi pystynyt estämään Lauran seikkailua. Toivotaan että matka onnistuu, eikä käy kuin huonosti valmistautuneelle jenkkitytölle Abby Sunderlandille joka keräsi satojen tuhansien eurojen pelastuslaskun australian veronmaksajille. Go Laura Go!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy