Jump to content
Juoksufoorumi.fi

12.5 ke


 Share

Recommended Posts

Aamuinen 10km@4.58. Alkuun pk-5km@5.16 ja paluu matka vk-5km@4.40.

Tämän viikon reenit saattokin olla sitten tässä, mikäli sunnuntaina on oloja niin silloin ehken kepee 10km. Tänään kaikki meni kuin tanssiloissa, enpä olekkaan ennen elämässäni juossu klo 5 alkaen kymppiä alle 50min ja puolet peekoon puolella ;)

Link to comment
Share on other sites

Kevyttä pyöräilyä 1 h 20 min.

Jäsen velmu oli kovasti kinuumassa salille, mutta sitten saatiin yhdistettyä hänen juoksulenkkinsä oman kevyen pyörärullailun kanssa. Matkan aikana tehtiin sitten normaalista poikkeava ratkaisu, ja lähdettiin kohden Mätäkivenmäkeä. Siis talven tuttuja hiihtomaastoja nyt jalan ja pyöräillen.

Ihan hyvä lenkki, ja jäsen velmu letkauttikin varsin osuvasti, että tämä on parasta, mitä mies voi tehdä - housut jalassa. Mitäpä tuohon enää osaa lisätä, varsinkin kun kokenut juoksija tuon vielä tokaisee.

Link to comment
Share on other sites

No ei se Pantse ny ihan noin menny! Mut jotenki sinne päin. Eli kyllä Mätäkivenmäki on tosiaan keski-Vantaan mekka juoksijalle, on polkua ja hiekkaa ja kangasmetsää kiitettävästi - juuria, mäkiä ja mutkia.

Siellä ei tartte vorerunnereita eikä satelliitteja seurata vaan kiskoo vaan tunteella verenmaku suussa tai ilman - halujensa viitoittamalla tavalla. Eikä oo turhia kilometritolppia ja opasteita eikä merkattuja reittejä lain - mutta luomupolkua riittää. Ko. paikassa tosiaan tulee miltei hegemoninen olo, siellä sykkii 70-luvun henki ja sorakuopatkin löytyy. Eli ihan täyshoidosta on kyse.

Sinne vaan tervemenoa kaikki, jotka ymmärtävät tosiasian, ettei asvaltti ole ihmistä varten - eikä edes sen jalkoja!

Velmu

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy