Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ohjattu suokyntöharjoitus


JH
 Share

Recommended Posts

Nyt kaikki mukaan kokemaan jotain uutta ja mielenkiintoista. Lähes kaikki lajia kokeilleet ovat jääneet koukkuun.

http://www.lenkkivihko.fi/ohjattu_suokynt%C3%B6_intervalli_harjoitus

Treeni sopii kaikille normaaleille.... huonosti. Juoksuvammaisille, asennevammaisille ja avun ulottumattomissa oleville lenkki voi antaa paljon muutakin.

Lenkillä ei jäädä odottelemaan vässyköitä, mutta kokonaan ei suolle ketään hylätä. Kaikki tullaa hinaamaan pois suonsilmästä ennen kotiinlähtöä. Varusteiksi lämmintä jalkoihin, koska suon pohja on oletettavasti jäässä.

Puujalalta voi kysellä miten järkevästä touhusta on kyse....

Idea treeniin on saaatu täältä!!

"Heikkoudetkin joskus sopii miesten rajuun meininkiin!!" "Karpaasi ei mitään kaihda kuntoa kun hiotaan!

ItäHelsinGhettoAsennetta otettu tästä:

Ps. Naapurin emäntäkin on houkuteltu lenkille mukaan, jotta voidaan selittää parhain päin minne kaikki "kumisukat" ovat retken aikana kadonneet...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kuulostaa hyvältä.

"Ideana on että juna kulkee 2-3 km uraa edes takas ja hitaammat aina kääntää junan imuun saaden halutessaan imussa hyvän intervallin, kunnes jäävät odottamaan taas junan kohtaamista."

Tämä muistuttaa meidän aikanaan lukiossa juoksemia Coopereita joissa urheilijakirkasotsat veti hirveetä kyytiä kierros kierrokselta ja meidön pieni mutta huonokuntoinen Aroma-osasto lepäili joka toisen kiekan seiväshyppypatjojen takana. Sieltä pompattiin aina vetämään yks neljäsatanen piikkarijengin perässä ja sitten röhnötettiin taas yhden kiekan verran. Enkat tuli joka jätkälle tuona vuonna.

Link to comment
Share on other sites

Ennen kuin kukaan kysyy voin jo sanoa, että ihan hyvä treeni tuo on. Suolla saa aivan mielettömän aerobisen treenin, joka on vielä täysin juoksuun spesifinen. Semmoista ei saa tiestöllä millään aikaiseksi.

Mutta pakko myös toisaalta sanoa, että aika älyvapaata touhua se kolme tuntia suu vaahdossa kyntäminen on. Kannattaa myös varautua siihen, että se on kova treeni, eikä mitään palauttavaa hiippailua vaikka yrittäisi mennä kuinka hissukseen.

En ole myöskään varma miten Stig Dogg tähän liittyy, mutta veikkaan niitä viiksiä.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Stig Dog ja Karpaasit liittyy aina täysin saumattomasti suojuoksuun. Miksi sitä ei kukaan tiedä, mutta tänään kun oli juostu hulluimman toimesta 1 1/2 h yli anakynnyssykkeillä ja palailtiin pitkin pimeää suon reunaa autoille otsalamppujen valossa todettiin, että niin ne vaan kuuluu, eikä kukaan asiaa kokematon voi syytä ymmärtää....

Itselläni oli tänään soittolistalla Mozartin Requiem mikä toimi tällä kertaa oikein hyvin pimenevässä yössä, mutta kaulaan nostettu MP3 soitin simahti, kun se haukkasi vettä. Kyntömiehen urassa oli tänään vettä varsin mallikkaasti, mutta kytömies ei vakoaan valitse sanoi jo Wagner possukin aikoinaan!!

Raportin linkitän kunhan toivun reissun hauskuudesta!

Innokkaiman kyntänjän analyysi tapahtumista: "Tämän päivän treeni oli TV vitun kova"

Link to comment
Share on other sites

Vedätkö treenin ainatäysii?

Treeni ei sovi juoksukaudelle, mutta suot sulaa omia aikojaan. Jäisessä suossa juokseminen ei onnistu vielä (joskus jos tulee lisää voimaa varmaan se jääkään haittaa) ja koska homma on sairaan hauskaa on sitä pakko tehdä suon ollessa sula eli parhaimpaan juoksuaikaan......

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Suolla ei voi kisata, koska silloin tarvittaisiin erotuomaria punaisen lipun kanssa vahtimaan kyntötyylejä ja ajolinjoja. Mutta samaa huvia on luvassa varmaankin myös ensi maanantaina. Miksikö ei kannattaisi lähteä Turusta asti katsomaan miten laitetaan suo nöyrtymään? Eikun siis lähdetään porukalla hakemaan nöyryyttä suolle.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy