Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Epä-tipaton ketju


M.BoneS

Recommended Posts

Aika huonoja on juomaan nämä juoksijat, kun ei vaan tule kommentin kommenttia tänne rimpsuun.

Minä olen sentään 8:n olutpullon verran yrittänyt taas tänään tukea viestiketjua. Tosi on.

Viikon kiintiö tuli täyteen taloyhtiön pihatalkoissa tiistaina. Tai ainakin melkein. Saunakaljat tietty juodaan normalisti.

Link to comment
Share on other sites

Viikon kiintiö tuli täyteen taloyhtiön pihatalkoissa tiistaina. Tai ainakin melkein. Saunakaljat tietty juodaan normalisti.

Meilläkin oli pihatalkoot vkonloppuna, ja vaimo jo totesi, että voisin keskittyä enemmän töiden tekemiseen kuin kaljan juomiseen :smiley: Hän nyt vain sattui kulkemaan ohi aina, kun meillä oli juomatauko...

Link to comment
Share on other sites

Sitä on siideriä juomana nyt. Ihan sellaista väkevää (8%), kun Alkon ohi tänään kulki tie, eläintarvikekaupassa käydessä. Pitää nyt vielä kehua kuinka hyvää on, se kun on myös päättyvä tämä tipallisempi jakso tähän tähän viikkoon.

Mutta mutta, ei elämä niin synkältä näytä: minulla on tätä siideriä 2 litraa jäljellä. Semmosta.

Link to comment
Share on other sites

Bornholminjälkeinen lepoputki jatku täällä tinkimättömän tarkasti, juoksuaskelen puolikastakaan en ole vielä ottanut. Sen sijaan otin juuri puoli pullollista Brown Brothers Shiraz 2003 -punaviiniä, joka ei ollenkaan huonoa ollut.

Ties missä ketjuissa hortoillessani huomasin että Stairway to Hell järjestetään myös tänä kesänä 09.06.2006, ja päätin yksin tein jatkaa kilpailukauttani siellä. Viime kesänä en sinne ehtinyt, mutta nyt korjaan vahingon.

Vai onkohan tuo sittenkään hyvä ajatus? Käynpä vielä siemaisemassa lasillisen brandyä ja harkitsen asiaa.

Ja onnea kaikille HCR:n juosseille, mukava luekskella kisakommentteja!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

joops joops. piti käydä lenkillä, mutta erehdyinkin jättijaon alkoon ja mukaan lähti lesti gordons dry giniä. ei sitten muuta juoksua tullutkaan kuin jättiksen limpparitiskille hakemaan näitä maan mainioita schweppes toniceja.

silti on ihan mukavat fiilikset. töissä sain tällä viikolla paljon hyvää aikaiseksi, vaimon huimaus ja heikotus ei ollut vakavampaa kuin tasapainoelimen temppuilua ja juoksuasioissa olen vahvassa nousukunnossa, yhteislenkit aloitettu ja niinpoispäin. elämä hymyilee. 2 viikon kuluttua alkaa kesäloma, 2,5kk täydellä palkalla. taitaa mennä kunnonkohotuksen merkeissä, ja futismm ja emyleisurheilu ja gp-kisat ja formulat, pelkkää juhlaa ihmisen elo.

kaikille kaikkea hyvää ja iso syli.

J

Link to comment
Share on other sites

Täällä taas juodaan murheeseen. Reisi tulehtui uudestaan ja edessä ainakin kahden viikon totaalitauko juoksemisesta. Onneksi karhu tuo lohtua (ja nyt en tarkoita M1:iä..) Ja taustalla Miljoonasade valaa uskoa parempaan: "Eihän Jim Morrisonkaan antautunut koskaan...". Jospa tässä toipus ennen Paavo Nurmi Maratonia. Huomenna Terwaan kannustaan muita, jos ei iske kansainvälinen kohmelo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy