Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Epä-tipaton ketju


M.BoneS

Recommended Posts

Maanantaina sitten katsotte pihaa ja tuumaatte et "mitä helv...ä", kun pensaat on leikelty miten sattuu, ja oksasilpun seasta löytyy sormia ;)

Joo, mutta sitten voidaan pitää uudet talkoot ja vähän korjata tehtyjä vaurioita. Tietenkin samoilla työkaluilla. Tietysti jos on vielä sen verran sormia jäljellä, että saa tölkin auk.. eikun koneet käyntiin.

Link to comment
Share on other sites

Karhuja monta. Ns. pakkauskaljat. Huomenna ja seuraavan viikon hyviä kroatialaisia. Nam.

Kroatiasta muistan hyvät liharuokaravintelit. Nauti.

Mitäköhän sitä tekisi tänään. En ole juonut kuin yhden Hartwallin kalaoluen, kun tuli tuossa lohta naposteltua, mutta tämä la-ilta on niin tylsä viettää kotona, että mitäköhän sitä tekisi. On harmittanut siitä asti, kun kuulin Tomben keskeyttäneen. Enkä tehnyt kuin lyhyen tunnin lenkin 8.30, joten energiaakin olisi ehkä varastossa, muttei tänään kyllä treenata enää huvita. Pelejä tietysti katson telkkarista, mutta jotenkin tämä yksin himassa nyhjääminen la-iltana ei ole kovinkaan hauskaa. Voisin lähteä tietysti baareihin, mutta siinä on sellainen mutta, että sitten huomenna väsyttäisi, enkä voisi urheilla. Nyt olen nimittäin saanut aika hyvän vuorokausirytmin päälle eli esim. tänään en ollut aamulla väsynyt. Se olisi kiva, jos olisi niinkuin jossain työmatkoilla, että voisi vain lähteä ovesta ulos, syödä lähistöllä vaikka pizzan tai jotain muuta terassilla ja sen jälkeen kävellä vähän ja käydä parilla, mutta täällä ei oikein ole sellaisia mestoja.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy