Jump to content
Juoksufoorumi.fi

8.5. Lauantai


 Share

Recommended Posts

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pitkis 36 km 2:57

16 km 1:20 + 20 km Leppävaaran 990m rinkiä kiihtyvästi 1:37 (keskivauhti 4:51/km, viimeinen kilometri 4:35) + 20 min kävelypalautus.

Koko matkan juoksin asfaltilla eivätkä jalat ole moksiskaan. Hailet toimi hyvin pitkikselläkin, joten niillä juostaan Tukholmassa. Ilma oli kylmä ja ensimmäiset 34km meni palellessa vaikka oli windstopperitakki ja pitkät juoksuhousut päällä. Pipo ja hanskat seuraavalle lenkille jos ilmat eivät lämpene.

Link to comment
Share on other sites

p.s. mihin säästelet?

Kai se riippuu siitä, mitä mukavuusalueella tarkoitetaan. Jos on kunnossa ja tankkaus onnistui niin silloin maratonin kuuluukin tuntua suht helpolta.

Itse juoksin maantietä n. 19km reilu 1.40. Tukkoista, takareidet jotenkin nyt jumissa, vaikka pidin pari pvää taukoa. Hitto jos pitäny varmaan hierotuttaa eilen reidet, eikä pohkeet.

Rekisteröimätön hirveetä pärinää pitänyt musta crossimopo yritti muuten ajaa päälleni. Juoksin tien vasenta laitaa valkoisen viivan päällä, kun ei ollut piennarta niin mopo ajoi niin läheltä, että sen jannun hiha hipaisi minua. Toisella puolella olisi ollut tilaa ainakin viisi metriä. Mikäköhän hemmetin englantilainen mopoilija se oli, kun se ajoi tien vasenta laitaa.

edit. hienosti juostu Herralta

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Joensuu 42,2 km: 3:21. Ave 168. Elämäni helpoin mara, mukavuusalueella.

Onnittelut juoksusta. Tosin 3 minuutin negative split kertoo siitä, että juoksit ekan puoliskon ideaalisesta vauhdista noin 2 minuuttia liian hiljaa ;) Olisi ehkä ollut ainekset jo 3:20 alitukseen ja olisit saanut ne viimeiset kilsat mukavuusalueen ulkopuolelle ;)

Link to comment
Share on other sites

Selän (ja reiden) testausta maisemareitillä. Edelleen reitti on hieno, mutta nyt äijä kyllä jumittaa pahasti. Juoksu sujui jotenkin, sykkeet pysyi alhaalla, mutta selkä ei aiuennut koko matkalla yhtään ja loppumatkasta takareidessä oli ikäviä tuntemuksia. Enää viikko aikaa toipua, sitten starttaan Yyteriin vaikka jalka kainalossa.

Kaveri kirmasi komiasti pikkasen rapiat 1:18 HCR puolikkaansa! Mitähän siinä tapahtuu, kun vielä lopettaa tuon tupakointinsa ja alkaa reenaamaan? :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy