Jump to content
Juoksufoorumi.fi

22.04


pietari
 Share

Recommended Posts

  • Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mahtava aurinkoinen sää, +8 ja vähän vastatuulta. 100 minuuttia tv pitkä juoksu meni oikein mainiosti. Keskuspuistossa on mukavaa juosta, yllättävän märkää vielä ja ainakin yksi paha kuoppa oli reitille tullut talven jäljiltä.

Tuli juostua tuollaista 05:50 min per km vauhtia, mitä olisi voinut jatkaa vielä vaikka toiset sata minuuttia (ainakin ajatuksissa). Oikein hyvä fiilis tuli kaikin puolin, ja kaloreitakin paloi mukavat 1400. Syke pysyi 140-145 välillä. Ilahduttavan paljon muitakin juoksijoita ja kuntoilijoita oli reitillä.

Link to comment
Share on other sites

Tuusulassa kymppi. Piti lähteä kevyesti, mutta en välittänyt sykkeistä, jotka oli todellakin edelleen aikas korkealla. Maksimissaankin nousi peräti 188, eli kait se on nyt uskottava, että maksimi pyörii likipitäen 190 paikkeilla. Keskisykekin oli 176, joten aika kovilla oltiin tällä kunnolla. Aika on jotain 52:40, johon voin olla erittäin tyytyväinen näillä reeneillä. Tästä vaan nyt kevyesti pk-lenkkejä kohta HCR:ää...ja tuskin tästä mitään pahempaa nyt tuli paitsi ehkä pientä penikanpoikasta :o)

10 km / 52:40 / 5:16 min/km /avg. 176, max. 188

p.s. Ei ihan räkä poskella, mutta ei kaukanakaan siitä.

Link to comment
Share on other sites

Havaitsin juuri, että tuohon Polarini footpodin mittaustuloksiin kannattaa suhtautua pienellä varauksella (ylläri?). Juoksin täysin saman lenkin kun viime keskiviikkona, jolloin matkaa näytti tulevan 16.08km; tänään sitä tuli mittarin mukaan vain 15.76km. Eli onhan tuossa jo päälle 300m heitto..

Jokatapauksessa, tänään juostuun lenkkiin kului aikaa 1h 46min 5s, avg 158 ja max 181. (.. 12.4. juostu lenkki aikaan 1h 51min, avg 159, max 180)

Josko sitä kävisi tänään vielä vähän pyöräilemässä, toi sport hybridi vaikuttaa näin yhden käyttökerran jälkeen ainakin varsin mukavalta menopeliltä. 8)

Link to comment
Share on other sites

Jep, olen huomannut samaa, että Polarin mittarissa on jonkun verran heittoa jopa samojen reittien suhteen. Sykekeskiarvoja rokottaa tietysti aina matkalle osuva muuntaja tai vastaava joka heittää sykkeet muutamaksi hetkeksi jonnekin 200 paremmalle puolelle. Ehkä näihin sykemittareiden tilastoihin pitää suhtautua vähän kuin pörssikursseihin. Toisena päivänä paistaa, toisena sataa. Mutta oma mutu sanoo että kunto on parantunut viime vuodesta!

Link to comment
Share on other sites

Talvi ei ole kohdallasi mennyt tosiaankaan harakoille, veikkaan että tulevalla HCR:llä, jos sinne olet menossa, HCR -05:stä lähtee 29 min pois, eli new PB:si 1.36.xx

Kiitos kannustuksesta..mutta tuo HCR menee

vaimon "lähikoutsina" eli lupasin juosta hänen "tukenaan"sen läpi..aikatavoitetta ei ole mutta luulisin menevän tuonne 2.15 nurkille.

Vantaalla vois syksymmällä koittaa tosissaan tota puolikasta

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy