Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Juoksijat.org


finblue
 Share

Recommended Posts

  • Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Onnea perustamallesi sivustolle.

Onko sivustosi tarkoitus profiloitua enemmänkin "tosissaan juoksua harrastaville"? Nimestä vain päättelin "juoksija.org".

Tällä sivustolla ja keskustelijoissa on minusta kaikkein antoisinta se, että täällä on ihmisiä niin laajalla skaalalla. Sellaisia, jotka suunnittelevat ostavansa lenkkitossut ja aloittavansa hölkkäämisen, sellaisiin, jotka keskustelevat erilaisten harjoitteiden merkityksestä erilaisiin lihassoluihin ja niitä sopivasti tankkaamalla ja palauttelemalla optimoivat seuraavat kisansa. :venyttely . Kaikenlaisista ihmisistä koostuva "soppa" on aina maukkaampi, minun mielestäni. Palstan seuraaminen avartaa kummasti omia, lukkiutuneitakin, ajatuksia, olemme niin erilaisia ja sehän se rikkaus on.

Ystävällisesti on kommenttia tullut minullekin ja paljon olen itselleni saanut neuvoja ja lisämotivaatiota. Kiitos vain kaikille!

Link to comment
Share on other sites

Onnea perustamallesi sivustolle.

Onko sivustosi tarkoitus profiloitua enemmänkin "tosissaan juoksua harrastaville"? Nimestä vain päättelin "juoksija.org".

Ei ole tarkoituksena mitään 'pro' sivustoa perustaa. Tarkotuksena vaan saada kaikki juoksua rakastavat ihmiset saman katon alle. Harrastelijasta ammattilaisiin. Vähän kuten täälläkin.
Link to comment
Share on other sites

Tällaista juoksuportaalia en Suomesta löytänyt, joten tartuin härkää sarvista ja perustin sellaisen itse.

Löysit sitten kuitenkin tänne mainostamaan? Mikähän tämä paikka ellei kaipaamasi juoksuportaali? Ainakaan en sivultasi löytänyt kymmenesosaakaan siitä materiaalista, joka täällä on tarjolla.

Ei millään pahalla, mutta tämä on pieni maa, jossa on suhteellisen vähän juoksuharrastajia. En näe mitään järkeä ryhtyä hajoittamaan porukkaa. Toisaalta tämä on tietenkin vapaa maa , jossa kuka tahansa saa perustaa vaikka millaisen webbisivun.

Link to comment
Share on other sites

Löysit sitten kuitenkin tänne mainostamaan? Mikähän tämä paikka ellei kaipaamasi juoksuportaali? Ainakaan en sivultasi löytänyt kymmenesosaakaan siitä materiaalista, joka täällä on tarjolla.

.

Löysin Sepon sivut sattumalta. Hakukoneeseen kun lävähtää tulokseksi 'seponkotisivut', niin se ei ihan heti herättänyt mielikuvaa juoksuaiheisesta sivustosta.

Mitä minunn sivuihin tulee, niin siellä ei ole vielä varmaan edes tuhannesosaa siitä mitä tällä on tarjolla, olen ihan alkutaipaleella. Porukan hajottamiseen ei ole tarkoitus ryhtyä.

Link to comment
Share on other sites

Porukan hajottamiseen ei ole tarkoitus ryhtyä.

Mihin sitten? Minä seuraan tämän erinomaisen tunnetun ja kattavan sivuston lisäksi raasto.comia koska ammattimaisesti ja kovin tavoittein treenaavien huippujuoksijoiden kuulumiset kiinnostavat, Fillari-lehden foorumia koska pyöräily kiinnostaa ja satunnaisemmin suunnistus.net:iä. En nyt ihan heti keksi yhtään syytä miksi rekisteröityisin vielä yhdelle juoksufoorumille joka ei tarjoa mitään sellaista, jota en löytäisi jo näistä "vakiofoorumeistani".

Link to comment
Share on other sites

Tarviiko pyörä keksiä moneen kertaan?

Olisi kiva, ettei tämä tuttu porukka ainakaan hajaantuisi.

Päinvastoin, tiivistytään, tullaan nimimerkkien takaa toisillemme eläviksi, tavataan kisapaikoilla, vaihdetaan ajatuksia, käydään yhdessä treenaamassa, annetaan vinkkejä, tunnustellaan pimeitä salaisuuksiamme.

Tämän tiivistymisen suuntaan on jo ollut vahvoja merkkejä, näkyy kaveriporukoita jotka treenaa yhdessä ja lyö vetoa keskenään virallisen yksikön milloin mistäkin, sitä suolaa tähän hommaan.

Minusta ainakin tuntuu, että jotkut nimimerkit on jo ihan ystäviä, vaikka ei olla tavattukaan.

Theres no strangers, just friends you havent yet met.

Link to comment
Share on other sites

Kirjoititko tämän:

Tällaista juoksuportaalia en Suomesta löytänyt,
ennen tätä:
Omasta innostuksesta laitoin tuollaisen pystyyn eilen. http://juoksijat.org

Ei ole tarkoitus ryhtyä Sepon kilpailijaksi vaan pikemminkin rauhallista rinnakkaiseloa toisia täydentäen. Ihan alkutaipaleella ollaan.

:hehe

Omista jutuistahan saa kirjottaa ihan mitä sielu sietää, mutta kovasti on kopioidun näköset keskustelupalstan aihelmat :nauru

Link to comment
Share on other sites

Olen samaa mieltä.

On tietysti hyvä, että on foorumeja josta saa tietoa,neuvoja sekä opastusta.

Pelkona on tietysti juuri se,että harrastajat hajaantuu ympäriinsä ja on monta foorumia jossa käy vain satunnaisesti ihmisiä lukemassa viestejä.

Tämä on kuitenkin ollut TÄYDELLINEN paikka josta on kaiken tarvitseman neuvon ja avun löytänyt.

Jos on ollut kysyttävää on siihenkin vastaus tullut nopeesti.

Paikasta on tullut päivittäinen tapa käydä tsekkaa uudet viestit ja missä mennään.

Ihmiset nimimerkkien takana alkaa profiloitua ja tulla tutummiksi.

Yhteislenkeillä, sepon-sivut sitä,sepon-sivut tätä tyyliin keskustellaan.

Sisällöltään sitä luokkaa etten itsekään usko,että tarvetta kirjautua jonnekin muualle ilmenee.

Ja näin Hitaat aloittelijat-klubiin kuuluvana, täältä saatujen neuvojen "oikeellisuuden" suhteen ei tarvitse olla epävarma.

Tänne on löytänyt kuitenkin tukku oikeita urheilijoita ja pitkään harrastaneita jotka jakavat tietoa lajirakkauden vuoksi.

Tätä samaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään ja kyllä kansa tietää.

Silti hieman pistää huolestuttamaan ja kiukuttamaan tuollainen mainostus pelkästään sen vuoksi,että olenpa lyöny hienon foorumin pystyyn. :tana

Vielä puuttuu lajitietous ja käyttäjät.

Mutta onnea ja kaikki tiedon jakaminen on tavallaan vaan hyvä.

Link to comment
Share on other sites

Kirjoititko tämän: ennen tätä:

:hehe

Kirjoitin, ensimmäinen on kirjoitettu eilen.

Oli niin tai näin, niin kaippa maailmaan kuitenkin pari juoksuaiheista sivua mahtuu. Joka tapauksessa meillä kaikilla on yhteinen palo päästä lenkille ja juoksemaan, se kai tässä tärkeintä on. Sen takia tota sivustoakin halusin lähteä kehittelemään.

Ei ollut tarkoitus sohia muurahaispesää. :oops:

Link to comment
Share on other sites

Tällaista tekstiä löyti ko. portaalin etusivulta:

"Sivusto on perustettu yhdistämään kaikki juoksusta kiinnostuneet saman katon alle, harrastelijoista ammattilaisiin. Sivustoa innostuin perustamaan ihan oman juoksuinnostuksen takia. Ensimmäinen maraton olisi tarkoitus juosta syyskuussa 2006. Tällaista juoksuportaalia en Suomesta löytänyt, joten tartuin härkää sarvista ja perustin sellaisen itse. Tarkoitus olisi koota pikkuhiljaa tästä portaali josta löytyy treeniohjeita, tapahtumakalenterit, keskustelualueet yms. Siinä tarvitsen teidän, alan harrastajien apua."(lihavointi Tanikutsin)

Ei näitä Seponkotisivuja nyt niin vaikea ole löytää. Onhan tää sentään Juoksija-lehden virallinen keskustelupalsta!!!! Ei oo kaveri tainnut tosissaan edes etsiä... :hehe

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy