Jump to content
Juoksufoorumi.fi

2.5. Su


Recommended Posts

9 km verran MasUn reittiä. Alku tosi tahmaista, mutta sitten kohta jo harmitti, että piti lähteä pois.

Polveen ei sattunut, tai vain yhden kerran lenkin puolivälissä, mutta sitähän ei lasketa. Asvaltilla juostessa sattuu aina, kun pitää ylittää jalkakäytävän reuna, joten taidan pysytellä ulkoilupoluilla. Näin pääsee edes juoksemaan.

Link to comment
Share on other sites

VK 9,1 km, eli VR + 6 km @ (4:43-4:28/km) + VR. Koko treenin ave 4:49/km, ave 159. Olipas kova tuuli. Varmaan 15 pykälää ero sykkeissä vasta- ja myötätuuliosuuksilla. Molempia oli tasaisesti. Oli hankalaa yrittää pitää tasaista vauhtia, kun vastatuuleen piti puskea ja myötätuulessa vain nostella jalkojaan. Kunto menossa oikeaan suuntaan :)

Link to comment
Share on other sites

10 km/1:12/152 ks/597 kcal/7:12 min km vauhti

Olin kahden vaiheilla tänään, lähdenkö lenkille vai Helsinkiin katsomaan Adam Lambertia. Mukavuudenhalu iski, eikä huvittanut meikata ja raahautua Hesaan asti, joten lähdin siis lenkille. Vaikka toipilaana se ei ollutkaan tänään ruusuilla tanssimista, kun hitaasti lönkytellessä sykkeet kävi pilvissä ja jo pelkkä leposyke oli 103.

Normaalisti kun käy juoksulenkillä 3 kertaa viikossa, ei ole mitään ongelmia. Nyt kun taukoa on näinkin pitkä aika, kuvioihin tulevat välittömästi mukaan satunnaisen lenkkeilijän ongelmat: Polvikivut. Ennen HCR:ää pitäisi saada vielä muutama lenkki alle, sillä polvikivut pilaavat juoksun, hidastuttavat menoa. Toisaalta HCR:ssä on turha kuvitella mitään ennätyksiä näillä treeneillä ja todella huonoon aikaan iskeneeseen flunssaan. Pitää ottaa vain läpimenojuoksuna ja ilmottautua Forssan Suvi-iltaan puolikkaalle ja yrittää parannusta siellä. Enhän Forssassa ole ikinä puolikasta juossut, ainoastaan kympin joka kerta.

Toivottavaa olisi myös, että lima kurkusta alkaisi irrota ensi lauantaihin mennessä. Mikään ei ole niin inhottavaa, kun juostessa limatukko kurkussa, joka estää hengittämisen ja hapen saannin!

Koska tuuli reippaasti ja kevään sanotaan olevan petollista aikaa, olin lämpimästi pukeutunut. Aivan liian paljon vaatetta päällä, kun hiki valui koko matkan!

Link to comment
Share on other sites

Juoksua n. 11km. 5,6 km kilpailu.

Meni paremmin kuin odotin. Lievä kurkun karheus tai torstainen hieronta ei näkynyt missään, vaan sain puskettua hyvässä peesissä kaikki irti - avg192 (tai ehkä hieronta näkyi juuri siinä, oli vain vielä perjantaina jalat aivan hukassa). Tällainenkin matka on niin paljon asenteesta kiinni. Yksin en olisi pystynyt pitämään itseä noin tiukoilla. Puolenmatkan jälkeen sai koko ajan potkia ajatusta vauhdin hiljentämisen tuomasta helpotuksesta pois. Mutta niinhän sen pitää mennäkin ja kun onnistuu kiusaamaan itseään loppuun asti on se kuuluisa voittajaolo.

Muuten voittajaolo jäi kahden ja puolen minuutin minuutin päähän. Listan kärjessä vaatimattomasti Wannas, Kirwa -nimisiä juoksijoita - "kyläkisoissa" kuitenkin oltiin :).

Olosuhteet oli ok, mutta vastatuuli vaikeutti loppua. Reitillä oli myös nousua, mutta aika nopea kuitenkin. Märkää oli myös.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy