Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kaukjärven kierros 2.5.2010


Recommended Posts

Olisikohan Turun suunnalta joku menossa tänne ja olisi autossa paikka (takakontti ei käy)? Tarttisin kyydin Naantalista tai vaikka Turusta, jonne pääsen pyöräillen. Pyörällä en viitti kumminkaan Tammelaan asti sotkea kun on töitäkin tehtävä huomenna ja ihan ei aika riitä puolen päivän poljeskeluun.

Tarkoitukseni on juosta tuolla 28 km.

Link to comment
Share on other sites

Kävin hölkkäämässä 14km. Itse asiassa hieman rapiat, koska alkuosuutta oli jouduttu muuttamaan varsinaisen reitin kuraisuudesta johtuen. Halusin testata puolimaraton-vauhtia kahden viikon päästä olevaa Ideapark-juoksua varten. Melko kova tuuli, joka alussa oli vastainen, mutta vastaavasti järven toisella puolen myötäinen. Juoksu tuntui ihan hyvältä koko matkan. Viimeisellä kilometrillä lisäsin vauhtia, eikä kahdella kanssani juosseella ollut haluja lähteä mukaan. Vauhti riitti kolmanteen sijaan, kaksi edellä ollutta menivät menojaan jo alkumatkasta. Aikani oli 59:23.

Ihan onnistunut juoksu myös testijuoksuna. Juoksu oli sen verran kevyttä, että luulisin uskaltavani lähteä Ideaparkissa samaan vauhtiin.

Ei tainnut Professori saada kyytiä. Harmi, olisi sääkin ollut ihan kelvollinen, vaikka vähän ennen vielä näytti huonommalta.

Muokattu
Aika korjattu viralliseksi
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy