Jump to content
Juoksufoorumi.fi

PE 30.4 Vappuaatto


Pete L
 Share

Recommended Posts

Nyt täällä kilpaillaan jo siitä, kuka tekee lenkin heti valomerkin jälkeen. Huomisaamuna kaikki suoraan baarista lenkille. Itse en ole koskaan juoksulenkkiä kyllä uskaltanut niin tehdä, mutta parin tunnin sauvalenkin olen kyllä joskus tehnyt.

Siitäkin huolimatta silloin puhutaan yöstä, aamu alkaa aikaisintaan klo 7.

Link to comment
Share on other sites

PK 6 km @ 5:17/km, ave 150. Alkaa "vauhti" ja sykkeet olla kohdillaan. Vedin lyhyen ja kevyen lenkin, kun eilen olin hierojalla. Minulla menee muutama päivä, ennen kuin jalat taas tuntuvat omilta hieronnan jälkeen. Huomenna siis hissuksiin ja su joku lyhyt maravauhtinen. Reilu viikko maraan, hyvä meininki. Niin, ja oli muuten hieno shortsikeli juosta. Wappua!

Muokattu
Lisäys
Link to comment
Share on other sites

9.7km 1h5min avg 173

Mukava ilma, mutta jotenki tuntui kumman raskaalta juoksu ja taisin viime kerralla onnistua oikean takareiden reväyttään tai venäyttään tjsp ku se on vähän jännälle tuntunut viime päivät vaikka venytellyt ahkeraan ja ny alko loppu matkasta tuntua, että se alkaa silleen jomottaa taas.... Prkl, ku tuntuu että aina joku paikka reistaa ja pitäs viikon päästä se puolimara juosta, mutta eiköhän toi jalka tuosta ny tokene... Vappu ja kaikkee!:026:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy