Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hiidenpatatrail III: Paluu Pöksynhaaran Luolaan


zxcv
 Share

Recommended Posts

Hiidenpatatrail on n. 7-8 tunnin kiihtyvä monipuolinen yhteislenkki Nuuksiossa. Tarina on jalostunut kolmanteen osaansa ja nyt reitti mukailee aika paljon viimevuotista.

Päivämääräksi on valittu 4.7.2010 klo 10:00 viime vuonna osallistuneiden äänestyksellä. Lähtö tapahtuu Solvallan urheiluopistolta.

Reitin kohokohtia ovat luolat ja suot.

Tahti on leppoisaa, mutta retken luonteeseen kuuluvat mäkivedot, polkuintervallit ja suokuntopiirit, joten kokonaisrasitukseltaan lenkki on varsin monipuolinen ja tarjoaa jokaiselle haastetta. Alle neljän tunnin maratonkunnolla ja pienesti totutetulla metsäaskelella retkestä selvinnee varsin mukavasti.

Viime vuonna retken kokonaispituudeksi tuli 39km ja keskivauhdiksi 11:40min/km. Tarkempi reittikartta ja kuvaus lenkkivihossa (vaatii rekisteröitymisen).

Tervetuloa letkaan!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Letkaan on lähdössä tällä hetkellä 7 henkilöä. Pääasiassa kokenutta ultrajuoksukaartia.

Tämmöiset leppoisat kokoontumiset ovat olleet itselleni hyvä tapa kuunnella ja oppia kokeneempien jutuista juoksusta ja Järviylängön Tapiokin varmaan pitää, jos saa tuoretta verta mailleen.

Varmaan kuitenkin 10 henkilöä rupeaa olemaan tämmöiseen lössiin vähän liikaa, joten 1-2 "paikkaa" olisi vielä tarjolla.

Link to comment
Share on other sites

Tervetuloa mukaan Mikasa! Jos Esko varmistaa tulonsa, niin sitten ollaan kymmenessä, joka voisi olla sopiva ryhmän koko. Jos ei, niin sitten on yksi slotti vapaa.

Juu juu, olen tulossa. Tuo lisäys nyt vaan oli sitä, kun taas on nostanut vähän päätään vanha ongelma, että ei muista harjoitella mutta muistaa kyllä osallistua kilpailunomaisiin tapahtumiin. Polvi hieman asiasta valitteli pari viikkoa sitten. Ja toisaalta tästä pari viikkoa eteenpäin tekisi mieli taas kokeilla toista vähän pidempää siivua, ihan vain läpijuoksuna(/hölkkänä/kävelynä) tosin. Jos loppupuolella kuuta tuntuu siltä, että jaloissa on vaivoja eikä siksi kannata lähteä pitkistä toisten tahdissa juoksemaan, sitten jää väliin. Muuten kyllä olen mukana.

Link to comment
Share on other sites

Nyt kun tässä on uusiakin, niin onko retkestä jotain kysyttävää tai onko ohjeissa jotain puutteellista?

Hienoa että vielä mahtui mukaan! Oletuksena on, että ei mennä verenmaku suussa, juomareppu selkään ja eväitä omien tarpeiden mukaan. Pukukoodi vapaa, mutta kamera näyttää olevan pakollinen. Olisiko vielä jotain muuta?

Link to comment
Share on other sites

Hienoa että vielä mahtui mukaan! Oletuksena on, että ei mennä verenmaku suussa, juomareppu selkään ja eväitä omien tarpeiden mukaan. Pukukoodi vapaa, mutta kamera näyttää olevan pakollinen. Olisiko vielä jotain muuta?

Itse väljennän hieman rytmiä ja haen muutekin semmoista virkeää eikä niin harjoitusväsynyttä tilaa, jotta jaksan tehdä sinä päivänä kovan treenin. Pertsa ja -James- alustivat viime vuonna maralla edellisenä päivänä. Retkellä mennään leppoisasti ja etenkin alku erittäin varovaisesti, mutta vauhti ja rasitus ovat vaihtelevaa. Joissain tilanteissa saattaa jopa vähän hengästyä.

Juomarepussa olisi varmaan hyvä olla tilavuutta 1.5L ja voin hoitaa Haukkalammen lisäksi matkan varrelle toisen vesipisteen, jos tulijat niin haluavat. Muussa tapauksessa yksi vesipisteistä tulee olemaan lammesta ja kaksi visiittiä Haukkalammella.

Eväitä sitten sen mukaan, että pärjää päivän metsässä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy