Jump to content
Juoksufoorumi.fi

29.4 to.


TosiVahva
 Share

Recommended Posts

Aamu-uinnille kolmen viikon tauon jälkeen, ja koska aikaa oli vain klo 06.50 asti, niin kilometrin verran uintia. Alku ehkä 70% tehoilla, lopussa taas innostuin kun sain vetää täysin tyhjällä baanalla. Aika kuitenkin jäi yli 20min (20.30), mutta ihan ok kuitenkin.

Aamupuuhat, muksut eskariin, emäntä töihin ja klo 8.30 lenkille. Meinasin jättää menemättä koska keli on mielestäni täysin luokaton. No menin kuitenkin.

Tarkoituksena oli juosta tuo mäkinen (n.98m nousua ja laskua 5km) purtsa läpi ja mielenkiinnosta katsoa miten vauhti on kehittynyt sitten viime vuoden elokuisen ennätysjuoksun (24.25). 3km katselin (samaa vauhtia kuin elokuussa), sitten pidensin askelta ja vedin loppumäen alkuun 1,1km 4.28-vauhtia (pätkä -35 sek) ja mäen nousin ehkä 90%-tehoilla. Aika 23.41 tyydyttää valmistelut ja vauhdinjako huomioiden.

Sen verran kuitenkin rankkaa oli tuo loppumäen nousu (Garminin mukaan 33m nousua 320m matkalla, max kaltevuus 20,6%, tuo mäkimaratonissa muuten *38, tervetuloa), että huominen vitosen kellotus saa jäädä, ja vaihdetaan vappureippailuksi PK-vauhtinen juoksu.

Link to comment
Share on other sites

45 minuuttia PK-vauhdilla. Keli ei oikein ulos kutsunut (+3, tihkusadetta) mutta kyllä kannatti: Tuulta ei lainkaan, oikein mukavan raikas ilma ja tuloksena ensimmäinen PK-lenkki ikinä kun keskivauhti tipahti alle 6minuutin kilometrillä!!!! Nyt mentiin keskimäärin 5,49/km!! Kylläpä on leijuva tunnelma!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy