Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Onko kiinnostusta 12.5.2012 6 h rata t.60km tie


spiros
 Share

Recommended Posts

Ollaan suunnittelemassa 21.5.2012 kovan tason kisaa lohjalle . paikkoja on 60 . MIehet 40

Naiset 20 . Tulosrajat kaikki spartathlonin tai sakuran juosseet suomalaiset automaatisesti

mukaan. Muut tulosrajat 24 h miehet 215 km .naiset 185 km tai muuten jokin kova tulos. lisäksi jos osanottajamäärä ei täyty niin 10 VILLIÄ KORTTIA kiinnostuneet yht.s-postilla

seppo.leinonen@dnainternet.net

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Olisi todella upea tapa juhlistaa spirosin synttäreitä!

Jos saa äänestää, niin mieluummin 6 tuntia radalla. Lohjan ratahan on kaiketi aika nopea ja 6 tuntia standardilaji. 60 kilometrin asfalttilenkkejä voi tehdä treeneissä.

Itse pääsisin pitkien ultrien ansiosta mukaan, mutta se ei rehellisesti sanottuna takaa edes tyydyttävää tulosta 6 tunnin juoksussa. Luovutan paikkani tarvittaessa mielihyvin kovemmille ulkomaan juoksijoille, kun kerran kysyntä on ollut melkoista.

Kun kerran tavoitteena on kovatasoinen kisa, niin ennemmin hyvät kuuden tunnin juoksijat mielestäni löytyisivät alle 2.30:n maratoonareista ja alle 7 tunnin satasen juoksijoista kuin meistä pitkien ultrien hölköttelijöistä.

Maratoonareiden ja lyhyiden ultrien juoksijoiden onneksi edellä lukee "tai muuten kova tulos". Päästäisiköhän spiros villillä kortilla tai muuten esimerkiksi Ruotsin Jonas Buudin 6 tunnin tuloksellaan 89,334 km (4.01/km) mukaan, vaikkei hän nössömäisesti ole koskaan juossut yhtään pitkää ultraa? Buud on voittanut kolme kertaa peräkkäin 2007-2009 vaativan Davosin alppimaratonin (78 km) - viimeksi ajalla 5.48.03. Lisäksi Buud saavutti MM-hopeaa 100 kilometrin juoksussa ajalla 6.41.50 (4.01/km). 100 mailia Buud juoksi äskettäin maantie/polkureitillä aikaan 12.32.04 (4.40/km), joten syväkestävyyttäkin löytyy kiitettävästi.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy