Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 25.4.


Derkatch
 Share

Recommended Posts

Kymppi 3:30:n maratonvauhdilla:

vr 1 km

10 km 4:52/km AVG 137

pal 1 km

Yhteensä 12 km.

Viikon päästä juostavan Summassaari-maratonin vauhti on nyt kalibroitu.

ihan jos ruvetaan yhdyntää harrastamaan kirjainmerkkien kanssa niin 3.25 tolla on tulossa, mutta oot ilmeisesti ajatellu olla pidempään juominkipaikolla ;=)

Link to comment
Share on other sites

"testi" 10km@5 - 4.55 vauhilla, joka meni täysin munilleen ;)

läm 1,51km@5.04

vk-8,5km@4.48, ave 153 (77% karvosella) + 1,5km@4.14, ave 166 (87%)

verr 1,9km@5.20

Yht: 13,41@4.52, ave 151 (76%)

Juoksua haittas kova tuuli joka lopussa n.4km meleko täyteen vastaiseen meinas jopa ruveta painamaan jaloissa, toisaalta alun 3km puhtaaseen myötäiseen oli heleppoo. No summa summaarum, 3.5h tavo ei mielestäni ole ihan utopiaa, mutta puolikasta pidemmälle en tuolla 10km vauhilla (4.48) pääse jos ihan sitäkään. Mutta tämä on lähtötaso ja kattellaan kesämmällä/ syksyllä missä mennään. Ja mikä huvittavinta viimekesän kympin enkka parani huimat 16 sekkaa ;=) Nyt 47.14. Mielenkiinnolla odotan kovaa testi kymppiä

Muokattu
laskuhäriö
Link to comment
Share on other sites

Kahden tunnin ja 55 minuutin verran Espoon keskuspuiston ja Latokasken ulkoilureitteja ja polkuja. Keli: lämmin ja aurinkoinen. Vauhti: hidas. Fiilis: paras mahdollinen.

Onneksi otin aamulla mukaan juoksurepun, johon heitin vajaan litrasen juomapullon. Oli mahtava fiilis pysähtyä välillä jonnekin kallion päälle patsastelemaan auringonpaisteeseen ja hörppimään vettä.

Paljon oli tuulipukuja liikkeellä - itsellä shortsit ja ohut pitkähihainen paita, jotka osoittautuivat juuri oikeaksi valinnaksi.

Nyt ruokaa kupuun ja sitten jalat pöydälle.

Link to comment
Share on other sites

N.14km yhteensä. 7km kilpailu.

Tarkoitus lähteä rauhallisesti matkaan, eikä muutenkaan revitellä täyttä. Sykemittari tipahti vyötäisille heti lähdössä, eikä ajastakaan ollut apua kun ei juostua matkaa tiennyt.

Kärki karkasi heti ja ehkä noin puolessa välissä sain erään ryhmän kiinni, josta yksi pysyi maaliin asti mukana. Oli tunne, että kovempaa pääsee, mutta en kirinyt kuin lopussa sen minkä tarvitsi. Aika 24:45 oli yllätys. Pakko myöntää, että vaikka kisa oli tasaista hyvää menoa ja suunnitelman mukainen, ei tunne ole paras mahdollinen kun ei ollut kaikki pelissä.

Mutta vielä ensi viikolla pitää pystyä tekemään muutama hyvä harjoitus, yksi kilpailu ja sitten odotellaan kunnon nousua kohti kevään pääkilpailua, joka on puolimaraton.

Link to comment
Share on other sites

Paljon oli tuulipukuja liikkeellä - itsellä shortsit ja ohut pitkähihainen paita, jotka osoittautuivat juuri oikeaksi valinnaksi.

.

sama asuste täällä ja lämminkin vaan meinas tulla, miten jotkut pystyy vetää pitkissä vermeissä ?? No kukin tyylillään.

Sain kyllä ihan tarpeeksi sormen osotuksia, sitä en tiijä johtuko se lyhyistä trikoista vai jäntevistä reisistäni? ;=)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy