Jump to content
Juoksufoorumi.fi

22.4. Torstai


 Share

Recommended Posts

Viikon pitkis 2h17minuuttia ja matkaa kertyi 22 km. Sinällään varsin tyytyväinen täytyy olla vauhtiin kun tuon matkan pääsi ihan PK-alueella nenän kautta hengitellen tuohon aikaan. Ehkei se kahden tunnin alitus muutaman viikon päästä olekaan ihan utopiaa.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Aamun kurkkukivusta johtuen epäröiden liikkeelle, mutta kun syke käyttäyty normaalisti, tein suunnitelman mukaisen lenkin. Eli 9 km lenkki, jonka 7 ylämäkeä vetoina. Viimeinen alko tuntuun jo aika pahalta. Maksimisyke oli kuitenki vain 167, jostaki syystä ei saa nostettua ylemmäs. Muutenki on ollu koko huhtikuun ajan vähän tukkosta hengityksen kannalta, vaikka sykkeet on ollu linjassa vauhtiin nähden. Johtusko tästä pölyn määrästä vai mistä :conf:

Link to comment
Share on other sites

Pari kierrosta pururataa (á 5,1km). Toinen vähän kovempaa (n. 3 minuuttia) kun eka, jotka yhteensä tekivät 53:12. Ilma oli happirikas pienen tihkusateen johdosta. Olisi ollut loistava juosta, mutta huomaa hyvin ettei kaikki ole vielä ihan mallillaan ja kisavalmiina. Lisää reeniä. Lisää nimenomaan tätä mäkireeniä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy