Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Oiten lenkki 23.4. Lammi


Recommended Posts

Tuommonen näyttäs olevan ylihuomenna perjantaina. Olisinkin kysellyt että mahtaakohan kukaan olla menossa paikan päälle lahden suunnalta. Ilmatieteenlaitos lupailee sadetta perjantaiksi joten pyörällä ei viitsisi lähteä taivalta taittamaan ja onpa tuo 40 kilsaa muutenkin vähän turhan pitkä matka ennen kisaa fillaroitavaksi.

Link to comment
Share on other sites

Liftaamalla pääsin sitten kisapaikalle ja kisailuthan menivätkin varsin mallikkaasta. 9,3 kilsaa kulki aikaan 32:40. Lopussa taivuin tappelussa kolmossijasta joten villin lenkin 4 sija toistui täälläkin. Pientä tasoitusta tuli annettua muille, kun 7 kilsan paikkeilla toisesta kengästä aukesi nauhat.

Link to comment
Share on other sites

Kakkossija. Mutta harmillisesti voittaja oli vain puoli minuuttia edellä, kun en tunnistanut enkä tiennyt sarjani juoksijoita. Olisi ollut karvan verran varaa juosta nopeammin. En ole missään nähnyt järjestäjiltä sellaista palvelua, että 10-15 minuuttia ennen lähtöä olisi seinälle teipattuna starttilista, josta näkisi kenen kanssa sarjassaan juoksee. On vähän tylsää vetää joka kisassa varmuuden vuoksi koko matka urku auki.

Edit: Juu onpa joissakin kisoissa numerolapusta pääteltävissä sarja, esim 60,61,62 ... kuuskymppisille.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Mukava reitti ja lenkki, toista kertaa olin mukana. Kiitosta järjestäjille, että perinteet jatkuvat! Tänä vuonna sai ootella tuleeko räntää taivaalta, mutta sen verran pilvet pidätteli että sade tuli vasta kisan jälkeen.

Miehissä näytti paikalle löytäneen tutun näköisiä kasvoja, mutta mihin olivat muut naiset jääneet? Tuloslistalla näkyi n. 16 nimeä.

Nyt on sitten avattu tämä laidunkausi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy