Jump to content
Juoksufoorumi.fi

1.5 miljoonan askeleen kävely 30 päivässä


Recommended Posts

Terve!

Tässä minun blogiani kun tarkoitus on kävellä 1.5 miljoonaa askelta 30 päivässä ja voittaa http://www.askeleet.fi askelmittari kisa. Joka päivä sellaiset 50 tuhatta askelta.

Päivä 1:

http://unclesampatriot.pointblog.fi/15-miljoonan-askeleen-kavely-paiva-1.html

"No niin, nyt 19 huhtikuuta alkoi kävelyn ennätysyritykseni, nyt saatte oikein katsoa videoblogia siitä. Kompastuin mattoon oikean jalan isovarpaallani mistä seurasi kompastuminen mutta onneksi en kaatunut, kiitos Herralle mikään ei myöskään revennyt pysyvästi.

Eli tosissaan se 50 tuhatta pitäisi kävellä päivässä, onnistui tänään. Punaista maitoa ja Lidlin Power Generaatiota meni. Jalat kyllä tulivat kipeiksi mutta ei se mitään.

Raamattua ja saarnoja on hyvä kuunnella samalla kuin kävelee niin on jotain mihinkä keskittyä ja samalla sivistyä Herran totuuksista.

Vitamiinit lopetin viime keskiviikkona koska silmiä rupesi kirvelemään."

Päivä 2:

http://unclesampatriot.pointblog.fi/15-miljoonan-askeleen-kavely-paiva-2.html

"No niin toinen päivä pulkassa. Eräs perin ihmeellinen asia paljastui. Tiesin että sellaiset jousitoimiset mittarit eivät varmasti pysy perässä, tiesin myös että Omronin Walking Style 2 kiihdytysantureilla myöskin jättää mutta Nintendo DS Activity Meter askelmittari mitä käytän pamautti ison pommin. Illalla huomasin että mitä ihmettä, vaikka kävelin niin paljon kuin lähtee niin ei askelmäärä vaan pienenee mitä lujempaa menee. Tein kokeen, kävelin ihan rauhallisesti niin tuli paljon korkeampia askelmääriä kuin jos vetäisi ihan täysiä. Harmi vaan että huomasin tuon sen jälkeen kun 50 tuhatta oli tullut täyteen mutta kiitos Jumalan siunauksesta että tajusin tuon.

Nyt siis taktiikkana vetää huomenna rauhallisesti niin tulee enemmän askelia ja rasittuu vähemmän.

Ykkösenä ollaan http://www.askeleet.fi kisassa.

Tänään oli muuten helpompi päivä. Oli enemmän taukojakin."

Link to comment
Share on other sites

Päivä 3:

http://unclesampatriot.pointblog.fi/15-miljoonan-askeleen-kavely-paiva-3.html

http://www.youtube.com/watch?v=J0gGczpE1AM

"No niin, oli vieraita kahteen eri otteeseen, meinasi jo aika loppua kesken, sain käveltyä kävelyt loppuun siinä kello 23:00 maissa. Ystävälläni oli hauska lausahdus: "Winners never quit and quitters never win" Se oli erittäin motivoimaa, siitä vaan puurtamaan ahkerasti eteen päin! Hengellisesti tämä on huippua, voi todella keskittyä Jumalaan kun on aikaa kuunnella Raamattua ja saarnoja vaikka kuinka kun kävelee."

Link to comment
Share on other sites

http://unclesampatriot.pointblog.fi/15-miljoonan-askeleen-kavely-paiva-4.html

http://www.youtube.com/watch?v=hcdsD3zh0-Y

"No niin, nyt on jo ensimmäinen rakko varpaassa, onneksi isälläni sattui juuri sopivasti kiitos Herralle Jeesukselle Kristukselle olemaan Falke TK 1 urheilusukat, ne on aivan huiput ja ne auttaa kipeään oikeaan kantapäähän ja muuhun. Kengät on ikävät kun ne hiertää vaikka ne pehmentää ja suojaa askelta. Taktiikkana on juuri kävellä sisällä, ulkona kävely on raskaampaa ja kengät pistäisivat varpaat ihan riekalaiksi, ulkona tulee toki myös käytyä. Kaverin kanssa oli huippu hauska MSN videokeskustelu tänään, kiitos hänelle, oli piristävää!

Ai niin täytyy huomenna puhua videolla mutta Power-Barin Performance Sports Drink oli aivan huippua, kyllä piristi! Sain sponsori tuotteena Jrfitnesiltä: www.jrfitness.net/"

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy