Jump to content
Juoksufoorumi.fi

maraton vappuna


Recommended Posts

Kun tuo tuhkan tupruttelu saattaa jatkua ja lennot on epävarmoja, kyselen tietoja 1. tai 2.5. järjestettävistä kaupunkimaratoneista jossain Saksaa lähempänä. Olen ilmoittautunut Düsseldorfin maratonille, mutta sinne on turhan pitkä matka lähteä junalla tai autolla. Yritin Googlata netistä, mutta en löytänyt Ruotsista enkä Baltiasta yhtään maratonia tuona viikonloppuna. Olisiko kenelläkään tietoa/ ehdotuksia varasuunnitelmaksi. Loma on varattu tuon viikonlopun ympärille, joten ajankohtaakaan ei oikein voi vaihtaa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kiitos vaan, noi pari kotimaista mä bongasinkin. Pudasjärvi on tosi kaukana, eikä Saarijärvikään houkuttele. Onko Saarijärven reitistä ja rataprofiilista mitään tietoa, maratonin nettisivuilta en löytänyt.

Summassaaren reitti kulkee maalaismaisemissa osin hiekkatiellä. Mäkiä siellä on ihan riittävästi, mutta ihan juostava reitti se on.

Link to comment
Share on other sites

Olen juossut tuon muutaman kerran pitkänä ja nousuja ja laskuja siellä on ei kuitenkaan paha lainkaan. Uhoamisesta huolimatta en taida olla viivalla vaan lonkan koukistajan ärtymisen takia siirrän maratonia ehkä seinämaratonille. Autosta noustessa täytyy jalka nostaa käsin ulos ja reisilihas jumissa. Tilanne on tunnistettu nyt uusimman juoksijalehden lonkkakipujen analyysin mukaan ja yritän toipumista parissa viikossa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy