Jump to content
Juoksufoorumi.fi

15.4 to


 Share

Recommended Posts

Aamureippailu. Piti mennä tasaista 5.20-vauhtia 12km, mutta vauhti pääsi hieman karkaamaan. Annoin mennä, kun tässä on huomenna "pk:ta" töissä 16h, ja muutenkin suht helppo viikonloppu (juoksun puolesta) edessä. Lopussa rupesi vähän vatsassa hieman kiertämään = iso hätä ja otin stopin 10 kilsan kohdalle. Möin sen "luovuttamisen" itselle niin, että sain vähän kävelyä päätteeksi ja tulipahan tarkastettua jäätilanne ja pururadankin kunto. Yllättävän hyvässä kunnossa on (pururata) ja jäätä on vielä... mutta ei varmaan enää kovin kauan. Kesä toivottavasti tulossa.

Aamulla: 10km 47.36 (4.46/km)

(kilometrit 5.20, 5.06, 4.53, 4.48, 4.47, 4.48, 4.33, 4.35, 4.23, 4.23)

Link to comment
Share on other sites

Ulkoratakauden avaus Otaniemessä

8 x 1000 m / 2'

3:52-3:58/km, viimeinen 3:45/km

Olipas yllättävän helppoa tasaisella alustalla, vaikka sunnuntain puolikas vähän vielä painoikin. Teki mieli jatkaa vielä muutama, mutta järki voitti ja Garminkin ilmoitti treenin päättyneen. Paras olla varovainen.

Pitäisköhän joku päivä kokeilla Cooperia ensimmäistä kertaa vuosikausiin? Kaipa sitä nyt 3 tonnia pääsisi.

Link to comment
Share on other sites

Alkuun ½ tuntia toooosi kevyttä etenemistä, kun oli aloittelija astmaatikko völjyssä. Sitten kaveri huiliin ja itselle ½ tuntia kovaa sykkeet 165 - 170 = kone kiersi punaisen rajalle (max 182 viimeiseen nousuun -> punaiselle) ja loppuun 10 min verrat. Täytyypä vielä käydä mittaamassa juostu matka:039:.

Link to comment
Share on other sites

Esimerkkilenkki siitä millon ei pidä mennä lenkille ja miten ei pidä tankata minkäänlaiselle lenkille. Ensin nukutaan huonosti yö siten, että kaikki paikat jää jupeliin päiväksi. Päiväksi, joka on poikkeuksellisen rankka. Syödään päivällä huonosti ja varmistetaan nautinnollinen lenkkeily vetämällä useampi pizzan pala ja litra mehua juuri ennen liikkeelle lähtöä. Nurinkurinlenkki yhteensä 12,86km (58:06). Kaikki pysyi sisällä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy