Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Riga 2010


Recommended Posts

Terve!

Olen miettinyt osallistumista tähän hintansa puolesta "huokeaan" Maratoniin. Millaisia kokemuksia tämä tapahtuma on herättänyt kävijöiden keskuudessa? En ole aiemmin ulkomailla Maratonia viilettänyt ja Riika on ensimmäiseksi ulkomaan kokemukseksi suhteellisen turvallinen, koska se on halpa myös matkustuskustannusten kannalta. Riika on myös upea kaupunki ja sinne pääsee vikkelään koneella, joten se kuulostaa omassa päässäni oikealta ratkaisulta. Voisiko joku viime vuoden osallistuja antaa lyhyen analyysin tästä houkuttelevasta tapahtumasta?

Link to comment
Share on other sites

Hei, viime vuonna olin kaverin kanssa tuolla juoksemassa, kisa ja reitti sekä bändit matkan varrella oli ok, vähän oli mukulakivipätkää saari-osuudella. Lapset juoksivat minimaratonin ja siellä oli tunnelma kanssa hieno, juoksijoita oli selvästi enemmän kuin maratonilla. Me mentiin Riikaan autolla ja päästiin kätevästi tutustumaan myös kaupungin ulkopuolisiin kohteisiin. Toimi hyvin ja ajomatka on varsin kohtuullinen ainakin jos Helsingistä lähtee liikkeelle.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Juoksin elämäni ensimmäisen maratonin Riiassa ja vaikka helle hirvittikin, niin ei se menoa pahemmin haitannut. Ilmeisesti valmistautuminen oli onnistunut, koska ongelmia ei ilmennyt ja juoksu tuntui hyvältä ja vaivattomalta. Vaikeinta oli oikeastaan malttaa juosta riittävän hitaasti ekalla puolikkaalla. Edes vatsa, joka yleensä kiukuttelee jossain vaiheessa, ei tällä kertaa ollut moksiskaan! Hienot maisemat oli siitä sillalta ja muutenkin mukava reitti. Tosin viimeisellä kierroksella pikkasen jännitti, ettei vaan kompuroi hieman pökkelöillä jaloilla siinä mukulakivillä :D Tavoite oli juosta alle 4h ja se onnistui. Maalissa oli kyllä niin voittajaolo kun osaa olla!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy