Jump to content
Juoksufoorumi.fi

9.4 Pe


Rzor
 Share

Recommended Posts

Asfalttipitkis Leppävaara-Kauniainen-Bemböle-Espoon Keskus-Suomenoja-Tapiola-Otaniemi-Leppävaara

0,7 km verryttelyt - 31,4 km 2 h 44 min keskivauhti 5:13 min/km keskisyke 156. Viimeiset 2,8 km spurtaten loivaa ylämäkeä 4:36 vauhtia keskisyke 168. - 1,0 km jäähdyttelyt hölkäten/kävellen.

Kahden tunnin ja vartin jälkeen alkoi jalka painaa. Johtunee raskaasta treeniviikosta tai sitten ei vain ole vielä lihaskestävyyttä tarpeeksi. Lopun spurtti meni todella rennosti ja harmitti lopettaa se kesken Kehä I:n tietöiden kohdalla. Olisi tehnyt mieli vetää pidempään.

Ensimmäistä kertaa käytin urheilujuoman sijasta energiageeliä. Otin mukaan kaksi Maximin 100g pussukkaa, toisen mansikkaa ja toisen sitä jossa on magnesiumia. Kyytipojaksi litra vettä. Aamupalaksi otin vain kaksi kuppia kahvia jotta näkee miten tyhjä vatsa kestää sokerisiirappilitkuja.

Puolen tunnin juoksun jälkeen otin ensimmäiset mansikkaiset energiat. Yrjörefleksi oli lähellä muutaman sekunnin ajan mutta hyvin upposi ja ilman juomaa. Maistui aivan hyvältä ja kun matkan aikana hörppi vettä tuli mukavia mansikanmakuisia röyhtyjä.

Puolimatkan jälkeen mansikat oli puristeltu tyhjiin ja maistoin toista. Maku oli alkuun järkytys mutta äkkiä siihen tottui ja meni paremmin alas kuin mansikka. Ei maistunut niin makealta.

Maha ei ollut moksiskaan geeleistä. Pusikossa ei tarvinnut käydä eikä yrjö lentänyt. Kokemus oli niin positiivinen että tästä eteenpäin mennään geelin voimalla.

Muokattu
lisätty jorinoita
Link to comment
Share on other sites

Lepopäivä = saba-maalivahtina loikoilua ja ohessa pauttiarallaa 150 vatsarutistusta ja saman verran etunojia. Illalla käydään kalibroimassa sykevehkeen askelmittari.

Paitsi että urheilukenttä olikin edelleen lumen ja sohjon peittämä, niin että kalibroidaan myöhemmin sitten.

Muokattu
Täydennys
Link to comment
Share on other sites

PK 7,3 km @ 5:19/km, ave 152. Piti varmistaa eilisen lepopäivän jälkeen, että jaksaa huomenna juosta oman Karhuviestiosuuden (5,2 km), toki vähän reippaammin. Nytkin tuntui menohaluja olevan, mutta piti jarrutelta. Huomenna saa sitten mennä täysillä. Nyt palauttelua ja normaaliperjantaita vähemmän Karhua.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy