Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Satasen lenkki yhdelle -hyväntekeväisyysjuoksu 7.5.2010


jamaatta
 Share

Recommended Posts

Tämä taitaa ollakin jo Facebookin kautta tuttu parille arvon foorumilaiselle, mutta julkistetaanpa tämmöinen "tapahtuma" täälläkin. FB-tekstiä suoraan lainaten:

"Satasen lenkki yhdelle

Luokitus: Musiikki/Taiteet - Performanssi

Alkaa: 7. toukokuuta 2010 kello 14:00

Loppuu: 8. toukokuuta 2010 kello 2:00

Paikka: Baari Vakiopaine

Katuosoite: Kauppakatu 6

Paikkakunta: Jyväskylä, Finland

Kuvaus:

Tyyppi juoksee Vakkarin ikkunalla juoksumatolla sata (100) kilometriä. Jos ei paikat hajoa tai kunto petä. Homma alkaa kun baari aukeaa ja "maalissa" ollaan toivottavasti ennen valomerkkiä.

Ajatuksena on tuoda julkisuutta mielenterveystyön tärkeydelle ja antaa yrityksille mahdollisuus näkyä hiukan erilaisessa hyväntekeväisyyshäppeningissä pientä lahjoitusta vastaan.

Yrityksiltä saadut lahjoitukset ohjataan suoraan jyväskyläläisen Kriisikeskus Mobilen hyväksi. Se toimii viidentoista keskisuomalaisen kunnan alueella. Kriisikeskuksen toimintaa on kriisi-, perheväkivalta-, rikosuhripäivystys- ja vapaaehtoistyö sekä sosiaalipäivystyksen virka-ajan ulkopuolinen etupäivystystoiminta. Mobilea ylläpitää Jyväskylän Seudun Mielenterveysseura ry. http://www.kriisikeskusmobile.fi

Jos yrityksesi olisi halukas tulemaan mukaan tai jos tiedät firman jota homma voisi kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä tämän FB-sinun ylläpitäjään.

Juoksun järjestää Vastavoima ry.

http://vastavoima.blogspot.com/ "

------------------------------------------------------

Juoksija on siis allekirjoittanut ja jutun käytännön pulmien ratkaisuissa varmaan vaivaan lähitulevaisuudessa foorumilaisikin.

Ja jos joku edustaa, tai tuntee moiseen temppuun suopeasti suhtautuvan yrityksen edustajia, saa mielellään olla minuun yhteydessä yksityisviestillä. Pikku lahjoituksella hyvää peeärrää, tohdin mainostaa!

(JA HUOM! Yksityishenkilöitä en voi enkä saa kannustaa tai pyytää lahjoituksiin, koska silloin tempaus vaatisi rahankeräysluvan. Ideana on tosiaan vain tuoda tärkeää asiaa esiin ja käydä pikkuisen kerjuulla yritysten luona. Yrityslahjoitukset eivät vaadi keräyslupaa. Tämä on Keski-Suomen poliisilaitokselta saatu ohje.)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kaverit silloin tällöin valittaa, etten ehdi tarpeeksi baaririentoihin kun pitää aina mennä lenkille...

Hieno keino yhdistää nämä kaksi asiaa! Eihän siellä baarissa tarvi aina alkoholia juoda. Voi vetää vaikka urheilujuomaa tai kokista. Olutta ei varmaan kannata juuri yhtä enempää ottaa.

Kertakaikkiaa hieno veto. Ja hyvän asian puolesta vielä. Esimerkillistä.

Link to comment
Share on other sites

Hyvä idea! Ei ehkä parempaa paikkaa (ja isompaa avointa ikkunaa) tälle oikein voi löytää. Tuleepa yläkaupungille performanssia ennen Yläkaupungin yötäkin (22.5). Pahus kun en pääse vielä tuolloin 7. päivä Jkl:ään!

Päivän mittainen korttelijuoksu Kirkkopuistoa ympäri (vaikka rallien aikaan) olisi kanssa mielenkiintoinen...

Link to comment
Share on other sites

Päivän mittainen korttelijuoksu Kirkkopuistoa ympäri (vaikka rallien aikaan) olisi kanssa mielenkiintoinen...

Koko ajan pelkään, että päähäni tulee tai syötetään joku uusi hullutus. Ja nyt tulee tuommoinen helmi. No, ehkä joku/jotkut muut juoksee sen vuorostaan.

Isommat treenit on nyt Satasta varten höylätty. Tämän vuoden puolella olen saanut kasaan muutaman sadan kilometrin viikon. Toisaalta seassa on kyllä hyvinkin kevyitä viikkoja. Tammikuu varsinkin oli muista kiireistä johtuen luokaton. Mutta viime kuussa jo tuli reilu 350 km, mikä on minulle ihan hyvä satsi. Ja pari viidenkympin lenkkiäkin on lepsuteltu (tänään se jälkimmäinen) sekä jonkin verran saatu vauhtijuoksujakin alle. Ja matollakin kokeiltu kerralla pisimmillään 37 km:n virkistysliikuntaa. Että ihan ookoo lähtökohdat tässä olisi neljän viikon päähän.

Täytyy vaan jaksaa ensi viikolla jatkaa firmojen hätistelyä "sponssi"mielessä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy