Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Talvitriathlon Jämillä 17.4.2010


Rookie
 Share

Recommended Posts

Onko Jämille täältä lähdössä porukkaa?

SM sarjoihin varsinainen ilmottautumisaika alkaa olemaan kalkkiviivoilla, mutta porukkaa on yllättävän nihkeesti viivalla. Tosin suurin rynnistys tulee ilmojen suhteen viimeisenä mahdollisena ilmottautumispäivänä joten kyllähän tuo tilanne varmaan petraantuu vielä.

Ja kuntolähtöihinhän toki voi ilmottautua piiiitkän aikaa :thumbsup:

Rookie

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tämän hetkisen säätilanteen mukaisesti reitit näyttäisivät olevan ne "alkuperäiset" ja siis reilusti haastavammat kuin viime vuonna.

Viilenevää ja epävakaista luvataan lauantaille. Oikeastaan mitä viileämpi, sen parempi. Ei tule sitten niin karua lämpötilavaihdosta putkeen siirryttäessä...

Kuntosarjaan ehtii vielä!:xmas-smiley-010:

Link to comment
Share on other sites

Kinkerit kisattu.

Keli muuttui haasteellisemmaksi, kun päivä eteni iltapäivää kohti. Yleinen ja mastersit kisattiin kohtuukelissä (Jämillä nyt tuulee aina), mutta kuntosarja sai räntää vaakatasossa ja elämyksiä koko rahan edestä.:thumbsup:

Reitit päästiin tänä vuonna kisaamaan harjulla ja lentokentän ympäristössä, joten haastetta riitti enemmän kuin viime vuonna. Täytyy sanoa, että kyllä nämä reitit maistuivat paremmin maastokisalle kuin viime vuonna. (iso osa jouduttiin vetämään hiekkatietä pitkin...)

Oma kisa sujui kuntoon/ harjoitteluun nähden hyvin, yllätin itseni suksilla. Nyt ei enää tarvi häpeillä yksinkertaisena ikäluokan mestarina, vaikka pyöräosuuden jälkeen näyttikin että kulta oli jo karannut käsistä.

Marginaalia taisi jäädä hulppeat 13 sek.

Onnittelut kaikille Jämillä tänään tarponeille, ja tervetuloa mukaan taas ensi vuonna. Kiitos myös kisa-organisaatiolle, homma pelasi hyvin. (En jäävää nyt itseäni tästä, koska pääsin osallistumaan valitettavan vähän järjestelypuuhiin...)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy