Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 5.4


Recommended Posts

Maastopitkis Leppävaaran kiintorasteja 15 kpl etsien. Aika loppui kesken että kaikilla 20 olisi ehtinyt käydä.

Matkaksi ja ajaksi GPS näytti 21,2 km 3 h 29 min.

Noususumma korkeuskäyristä laskettuna 450 m (GPS 1,6 km).

Lunta oli paikoin polveen ja koirankusetuspolut pettäviä. Jyrkimmät nousut nelivedolla ylös. Luistelulatupohjilla oli hyvä juosta mitä nyt muutama hiihtoniilo välillä häiritsi.

Sykemittari toimi vain alkumatkan jolloin keskisyke 156/max 173.

Link to comment
Share on other sites

14 km 5:42/km AVG 126. Mukavan mäkisiä maastoja Savonlinnassa, vaikka joutuu samaa väylää höyläämään ees taas.

Niin on, mutta on siellä maastoja ihan kiertelyynkin asti :thumbsup:

Itte jo sieltäpäin kottiutuneena 21,12km@5.32. Pohkeet hieman hellät pe ja la mäkihölkistä, mutta muuten suht kevyttä. Ennen lenkkiä 1,5h hyötyliikuntaa pihalla, joten loppumatkasta meinas aamupala olla jo poltettu ;)

Harvoin on "pitkiksen" jälkeen näin tuore olo ?!?! Mutta hyvä niin!!

Link to comment
Share on other sites

20,2 km/2:24:00/147 ks/1189 kcal/7:08 min km vauhti

Koska Vantaan Vanha Mara reitti oli ollut jo niin hyvässä kunnossa, päätin rohkaistuneena tehdä pitkän lenkin alkuosan tänään Kuusijärvelle. Olisihan reitti mäkisyytensä vuoksi erinomaista treeniä Länsiväyläjuoksua varten.

Ilma tuntui hieman viileämmältä - taisi torstain helteet olla jo ohi. Pilvistä, aurinko alkoi vasta paistaa kun lenkki oli ohi.

Eka yllätys oli juoksuväylän epätasaisuus, aika paha kelirikko oli tehnyt isoja reikiä asfalttiin. Pahin oli kuitenkin vielä edessä, eli vähän ennen saapumista Kuusijärvelle (kohdassa, josta Hakunilan Uuden Vuoden juoksureitti erkanee Kuusijärvelle), edessä oli pelkkää upottavaa lumisohjoa.

Tällaisella kelillä olin tyytyväinen, että minulla oli huonoimmat tossut jalassa. Tosin niissä on isovarpaitten kohdalla isot reiät, joista nyt kengät ja sukat kastuivat. Pahimmalta katastrofilta kuitenkin vältyttiin kun astelin kantapääkävelyä - ei sitä oikein juoksuksi voi sanoa.

Loppuosa lenkistä menikin sitten vähän paremmin. Lähdin kiertämään perinteistä lenkkiäni, josta voi mukaellen tehdä joko kokonaisen Vantaan Vanhan Maran 10,5 km, 10 km, 8,2 km, 7,6 km tai 6,2 km. Päädyin tänään tuohon lyhyimpään vaihtoehtoon plus siihen vielä kilsa päälle. Teki jo tiukkaa juosta tuo ylimääräinen kilsa, mutta 20,2 km näyttää aina paremmalta kuin 19,2 km.

Vaikka tämä olikin tämän vuoden pisin lenkki, arvosanaksi antaisin vain 7+, eli ei mikään ihmeellinen lenkki. Ja Kuusijärvelle ei ole pariin viikkoon vielä asiaa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy