Jump to content
Juoksufoorumi.fi

LA 03.04 pitkis Kanta-Hämeessä


Tombe76
 Share

Recommended Posts

Lauantaina klo 09.30 olisi tarkoitus startata Tervakoskelta ja kiertää 31km lenkki eli reitillä Tervakoski - 130-tie - Punkka - Launonen - Vähikkälä - Tervakoski. Aikaa ajattelin käyttää 3h, joten 5.48/km keskarilla yritän lähteä liikkeelle.

Jos kiinnostaa tulla kauempaakin, niin auton saa parkkiin ja suihkuun pääsee tarvittaessa lenkin jälkeen. Kelikin näyttää lupaavalta ainakin ilmatieteen laitoksen sivuilla. Eli kahta vesipisaraa ja +4 astetta.

Link to comment
Share on other sites

Matka ja vauhti suurinpiirtein haarukassa. Voisin ainakin itse tulla mukaan toisella kerralla, tosin lyhyempikin riittää näin keväällä kun ei ole paljon juossut vielä. Ilmoittele!

OK, Täytyypä ilmoitella kun seuraava pitkä on ohjelmassa. Tosin siihen saattaa mennä liki kuukausi, koska 17.4 vedetään täällä kotikylässä 6h kotirataultra, ja sen jälkeen voi mennä hetki toipuessa.

Tuo 31km on oikeastaan aika max mitä ainakaan tänä vuonna tulen treeninä vetämään, edes pitkillä. Tuosta lenkistä vaan sattui tulemaan tuon pituinen, koska paljon ei pystynyt oikomaan, varsinkin nyt kun hiekkatiet ovat täyttä kuravelliä. Sellainen 22-28km varmaan aika normi pitkis.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy