Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Finlandia 2010


Recommended Posts

  • Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

En ole juossut kun kerran puolikkaan, kun viime vuonna päässyt liian lähellä olleen maratonin takia, mutta tänä vuonna päätavoitteeni puolikkaissa ja todennäköisesti kunnontarkistuskisani lokakuun maratonia varten, jonka kunnian sai Kuopio viime vuonna. Pidän Jyväskylän radasta ja järjestelyt hyvät.

ps. en ole jyväskyläinen

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei kaikki,

Täällä kun on jonkin verran ollut puhetta jäniksistä ja tavoiteajoista, niin laitan vähän "kevennystä" tänne. Finlandia Marathonin nettisivuilla on äänestys siitä, että kenet haluaisitte nähdä radalla "normijuoksijoiden" mukana. Haluaisitteko juosta esim. Uuno Turhapuron tai Kekkosen kanssa? Käykääpä äänestämässä omaa suosikkia. http://www.finlandiamarathon.fi/aanesta_oma_suosikkisi_finlandia/

Link to comment
Share on other sites

kyllä mahd tasaisella vauhdilla mennään. viimeksi aika 3.35 ja loppupuolikas 9min heikommin. eli hyytymistä oli lopussa.

Katsellaan syyskuun alussa, jos puolikkaan kunto olisi löytynyt siihen mennässä, jotta maratonilla uskaltaisi 1:38:30 mennä ensimmäisen puolikkaan. Toinen puolikas sitten pari minuuttia hitaammin.

Jos näin kävisi, voisi yrittää juosta kimpassa tuota 4:40/km vauhtia mahdollisimman pitkään. Viimeksi hyödyin siitä, että juoksin online bongatun kaverin kanssa rintarinnan 38 kilsaan saakka. Jos toinen meinasi hyytyä lainkaan, toinen meni heti puolikkaan askeleen edelle ja vauhti säilyi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy