Jump to content
Juoksufoorumi.fi

25.3. To


JOPO
 Share

Recommended Posts

Hyvä että on muitakin aamuihmisiä ;)

Itte kävin 15min yrittämässä hangenkelejä luistellen, hyvin kanto tosin 2-5cm kevyttä tuiskulunta tekin luistelusta suorastaan hankalaa. Suksi sukelsi usein ja turvalleen lentoja jne.... Päälle 5km@5.45 kevyttä hölkkää. Kokeilin millä vauhilla mennään kun oikein yrittää hitaasti mennä. Ja vaikeeta on tuo lönsyttely töks töks jne.. Mutta kai se on pakko noitakin ottaa. Testasin vielä loppusykkeen ranteesta ja 30*/15s järin paljoa ei ollu eli onko pakko juosta noin hiljaa?? ;=)

Link to comment
Share on other sites

Juoksentelua 11,6 km 61 min Leppävaara-Kauniainen-Tapiola-Leppävaara.

Täysin epäonnistunut reitinvalinta: väylät suurimmaksi osaksi juoksukelvottomassa kunnossa, pehmeää lunta, jäätä ja vain vähän kuivaa asfalttia.

Piti vetää reipas tasavauhtinen, mutta muutinkin vetoharjoitukseksi. Aina kun löytyi kuivaa asfalttia eikä liikennettä tarvinnut varoa 20 - 200 metrin veto, yhteensä n. 25 kpl. Tehoakin löytyi kun viimeisessä ylämäkivedossa melkein hengästyin:tongue0014:.

Link to comment
Share on other sites

Alunperin tavotteena oli viihtyä pidempäänkin ladulla, mutta meni hiukan liian myöhään ladulle lähtö (klo. 10), ja vesikelihän siellä jo pikkuhiljaa häämötti. Käväsin Mätiksen pidemmän siivun heittämässä, ja lähiladun kolme pitkää kiekkaa. Lähiladulla pystyin peräti toisen näistä pitkistä ylämäistä hiihtämään latu-uraa pitkin, mutta matonpesunpaikan läheisyydessä alkava pitkä ylämäki (n. 200 m) oli noustava luistellen. Tähän sainkin oivallisesti kolme oikein tehokasta intervallia, kun kierros tuli varvattua kolmesti. Mäen päällä alkava alamäkiosuus olikin varsin odotettu kohta :)

Keli muuttui siis varsin nopeasti, joten pahimmat nyppylät joutui luistellen nousemaan.

Pertsaa 20 km / 1:34:30 / avg. 4:43 min/km

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Mäkivetoharjoitus, yhteensä kuusi kappaletta noin 200 metrin vetoja kahden minuutin palautuksilla. Sykkeet nousevana 174-177-181-184-188-189, viimeisessä hapotti jo niin kovasti ettei jaksanu tuon korkeammille kierroksille puristaa. Alkuun ja loppuun vartin verrat. Tuntui pahalta eli lopputuloksena hyvä olo!

Link to comment
Share on other sites

Ohjelmassa tasavauhtinen vk. Suuntasin met:in mainostamalle kaukolämpöputken sulattamalle hiekkasuoralle ja siellä olikin hyvä päästellä.

2 km vr + 6 km @4:40 + 2km vr. Ennen lenkkiä oli vähän tukkoinen olo ja ajattelin, että tavoitteeksi asetettu 6km@4:44 ei toteudu, mutta lopulta meni helposti kovempaakin.

Miksi, oi miksi ei ollut tällainen kulku tiistaina mattotestissä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy