Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 22.3


Herra47
 Share

Recommended Posts

Koska päivällä menee lämpöasteille, niin päätin lähteä aamulla heittämään hiihtolenksaa. Pettymys oli sanoinkuvaamaton, kun huomasin, ettei latukone ollut vetänyt baanaa auki. Satunnaiset hiihtäjät oli hiihtäneet latu-uran, jota pitkin itsekin sitten hiihtelin. Välillä vedettiin eläkeläisten kanssa sulassa sovussa jonossa, ja ekat 13 km oli lähinnä retkeilyhiihtoa. Tehot varmasti maltilliset, ja toisaalta ihan hyväkin. Vanhuksia oli ladulla varmaan kolmisenkymmentä, mutta latupartio heräsi vasta klo. 11 aikoihin. No papparaiset vetivät aamusta latupartiolle latu-uran, jotta eivät eksy reitiltä ;)

Mutta koska latubaanaa saatiin ihan koneellisestikin avattua yhdentoista pintaan, niin heitin tuon lyhyen Mätiksen vielä päälle (pidemmän heitin aikaisemmin). Pitoa ei enää hirveästi ollut, joten ylämäet vedin luistelutyylillä suosiolla. Aurinko porotti jo sen verran reippaasti parin tunnin hiihtelyjen jälkeen, että pertsanhiihtäjät ovat ihmeissään kyllä päivällä ladulla. Illaksihan se taas pakastuu.

Pertsaa 21,5 km / avg. 5:41 min/km

Link to comment
Share on other sites

Kuntopyörällä tasaisella vastuksella ja suht kevyttä, tasaista vauhtia (n.75kier/min) 1.45. Kova Laki ja CSI tuli tuijoteltua kovalevyltä läpi. Hieman meni ajo suunniteltua pidemmäksi, kun kaukosäädin tippui ohjelmaa vaihtaessa lattialle (ja meni osiin) ja joutui katsomaan myös mainoksia. Nyt on sitten 3h aikaa tuuletella olohuonetta ennenkuin muu pesue tulee kotiin...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy