Jump to content
Juoksufoorumi.fi

16.4


Pegasus
 Share

Recommended Posts

Ja taas meni pitkä pätkäksi ja suunnitelmat uusiksi, no viikolla sitten päivänä jonain teen sen pitkän. Kaikki sujui hyvin siihen saakka kunnes armoton wc:n tarve ajoi kääntymään takaisin ja lopulta soittamaan pelastajan autolla ettei mene siivottomaksi kun jo kävelykin oli hankalaa. Sainpa kumminkin 1.16h ja 11.5km mittariin avg 128 ja max 138.Vauhti oli avg 6.40 ja max 5.51.

Link to comment
Share on other sites

Pitkä yhteislenkki takana. Seuraa oli, itseäni kauniimpaakin ihan mukavasti :viheltely (nyt en tarkoita sinua Jamppa). Mentiin hissun kissun ja vauhti tuntui kevyeltä. Ainoana huolena kipeät lihakset. Eilen kipu iski iltalenkin jälkeen ja nytkin lenkin edetessä lihakset oli vähän arat. Varsinainen virhe oli pitämäni tauko, kun hätä iski. Sen jälkeen vasta tunsikin jotain näillä koivilla tehneensä :lipsrsealed

Noh, otellaan kevyesti ja tarkkaillaan millon seuraavan kerran kovempaa. Oli porukkaa aikalailla baanalla. Pro-osastokin tuli vastaan etten sanoisi legioonan voimalla.

Link to comment
Share on other sites

Suunnistuskilpailu Paimiossa, lumetkin olivat päättäneet lähteä jonnekin ja sai juosta ihan oikeata suunnistusta. Lopussa huimia mäkiä ylös ja alas. Jyrkimmät kohdat olivatten kuorrutettu paannejäällä. Silti hengissä ja kaikki jäsenet paikallaan.

5,1 km - 57.45 - avg 161 - max 174

Sijoitus 28/56. Pummeja pari-kolme min.

Link to comment
Share on other sites

Parin kilometrin reipas kävely bääsiäislampaan ääreen - muuten lepäilyä, venyttelyä ja pikapyrähdyksiä vessaan eli vedellä lutraaminen on aloitettu...viime yönä tuli sitten nähtyä ensimmäiset maraton-aiheiset unetkin, eli hyvin rauhallisin mielin odotellaan ensi lauantaita. :hmm

Link to comment
Share on other sites

viime yönä tuli sitten nähtyä ensimmäiset maraton-aiheiset unetkin, eli hyvin rauhallisin mielin odotellaan ensi lauantaita. :hmm

Nyt vain voittajaunia, hus pois painajaiset *loitsii*.

Itsellä nukkumapäivän kymppi. Aamulla ehdin nukkua 3 tuntia ennen mummin luo menoa. Lähtöfiilikset oli jo hupaista. Kengännauhoja solmiessa sykkeet oli 98. Justjoo, eipä paljoa viittiny revitellä ettei pumppu lopu välille.

Menin sellaista rentoa tasatahtia aikaan 53min avg oli 163 ja keskiaika 5.18/km. Noo, hiukka tulomatkan viimeisessä mäessä kun oli vastatuuli, aloin ryytyä. Sen huomaa siitä kun alan hartioita vetämään ylös ja kädet vispaa ryntäiden edessä. Piti oikein skarpata ja rentouttaa hartioita.

Ens viikonlopun talvisarjoista tulee varmaan myös hupaisa räpellys. Samalla tavalla nukkumapäivän juoksu ja aamusella ei ehdi nukkua. Että hepskukkuu karppa ja TE, ei viitti kurppa paljoa pullistella :kädet2 .

Link to comment
Share on other sites

4.1 km, 26.58, avg 165. Jos tästä sais palattua pikkuhiljaa köpöttelijöiden kerhoon.

Niin ja lidlin juoksusukat oli tänään eka kertaa jalassa ja ainakin nyt tuntuvat ihan hyviltä. Tiedä häntä miten käy kun alkaa tehdä pidempiä lenkkiä. Junnuhan sanoi ettei enää huoli niitä mukaan pitkille lenkeille.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy