Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 18.3.


Pantse
 Share

Recommended Posts

Taisi tulla suunnittelematon lepopäivä. Projekti painaa päälle, joten en nuku lainkaan, vaan notkun koneella kaiket yöt kuten Sairanen konsanaan. Tosin minä kutsun sitä notkumisaikaa illaksi, enkä aamuksi. No huomenna vedot!

Jos koneena pidetään juoksumattoa niin tuleehan sitä notkuiltua, mutta muuten ei tämä harrastus todellakaan yöunia ole vienyt. Suosittelen baldiinille viikon totaali lepoa, niin sieltä se unikin tulla lopsuttaa. Siis mikäli pidät projektinasi maratoonin valmistautumista, mikäli et perun sanani.

Link to comment
Share on other sites

PK 10,1 km @ 5:40/km, ave 155. Kamala keli. Kamala. Lunta nilkkoihin ja sen alla sellainen joka suuntaan viettävä nulju. Nilkat aika kovilla. Toki edellisyön (ti/ke) pikapaasto (kiitos Aeroflotin lentokoneruoan) vei miehen aika heikkoon kuntoon, mutta pakko oli päästä taas hiiviskelemään. Onneksi ei vissiin ollut noro. Bonuksena melkoinen lumituisku ja tuuli. Fore eksyi peruslenkillä 200 metriä. Voiko lumimyrsky vaikuttaa tähän?

Raskasta oli, mutta tästä se taas lähtee. Kaksi toivetta: 1) tuo valkoinen skeida pois ja heti, 2) kevät hohoi. Tänään päivän pituus oli 12h1min. PS. Jos minussa on niitä hollantilaisgeenejä, syytän esisukulaisiani erittäin huonosta reitinvalinnasta ja/tai suunnistustaidosta. Tämä talvi on ollut syyyyväälltäää.

Link to comment
Share on other sites

10 km/1:07:00/146 ks/542 kcal/6:42 min km vauhti

Pitkästä aikaa tällainen päivä, että juokseminen oli aika pakkopullaa. Jostain syystä juoksu ei vain kulkenut. Liekö johtunut sitten siitä, että on nyt ollut 2 päivää hieman flunssainen olo, kurkku kipeä.

Tämän vuoksi sain juuri ja juuri väännettyä väkisin 10 kilsaa, vaikka ei se herkkua ollutkaan. Alussa ei ollut paljon porukkaa, mutta noin puolen tunnin päästä tuli "tupa täyteen".

Link to comment
Share on other sites

Siis mikäli pidät projektinasi maratoonin valmistautumista, mikäli et perun sanani.

Projekti on eräs toimiala-analyysi. Kelen hommaa. Ei tarvi nukkua ensi yönä yhtään, vaikka hotelliin jossain vaiheessa siirrynkin. Sielläkin on näet onneksi nettiyhteys niin saa vääntää käppyrää ja kuvioita ja yrittää saada valtavasta määrästä matskua jotain aikaiseksi.

Hyvin muuten poimit ton, kun viittasin koneeseen ja se voi tosiaan tarkoittaa tietokoneen lisäksi juoksumattoakin kuten sinun tapauksessasi on.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy