Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Juoksutestit?


Katurotta
 Share

Recommended Posts

missä pääkaupunkiseudulla pääsisi tekmään juoksutestin? Siis sykerajat, laktaatit ym. Minkä hintaisia? Entä mistä kannattaisi kysellä yhden kerran juoksu-ohjausta (siis tekniikkaohjausta ja treenivinkkiä). Juoksukouluja löysin netistä parikin, mutta ne tuntui olevan aloittelijoille. Itse haluaisin käydä vain päivittämässä juoksutekniikkani ja testaamassa sykerajat.

Link to comment
Share on other sites

Kävin Esport Arenalla joulukuussa 2008 Ensio Hakalan testeissä, hinta oli 80 ekeä plus liikuntapaikkamaksu. Tällä saa verinäytteestä laktaattien ja välisykkeiden pohjalta arvioidut kynnykset. Vauhtia nostaen 6 x n. 1 km (3 kierrosta).

Aidot kaasu- ym. tutkimukset maksavat muistaakseni 240 euron hujakoilla urheilulääkäriasemalla tms. Töölössä. Jos käytät tämän foorumin hakutoimintoa, löydät myös kommentit Vierumäen mattotesteistä luokkaa 100 euroa hengityskaasuista (ketju "kuntotesteissä saatujen sykerajojen luotettavuus")...

Link to comment
Share on other sites

(Missä Pajulahti on? Aikamoista muuten analysointia tehty, kun on kuukausi saatu niitä hierrettyä. Varmaan joku dopingtesti tehty samalla ja b-näytteen analysoinnissa on vienyt noin kauan.)

Lainasin tämän jutun toisesta osiosta, enkä huomannut tuota aika kämmiä, eli kyllä vastaus tuli seuraavana iltana spostiin, kiitos vielä ripeästä toiminnasta (sukunimi on kyllä sellainen että kyllähän testit on varmasti tehty).

Pajulahti sijaitsee Lahden vieressä Nastolassa.

http://www.pajulahti.com/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy