Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Avovesiuinnin SM-kisat


Peppi
 Share

Recommended Posts

Jaahas, tapahtumaa on rukattu sitten viime vuoden ja näköjään on saanut sm-arvonkin. Ja nyt ilmeisti Aulangon vesiin tai Hämeen Linnan vesiin tai johonkin (selvisikö se tuossa tekstissä?) on muodostettu tarkka 1,25km reitti. Viime vuonnahan tuo tapahtuma järjestettiin ainakin siten, että uitiin Aulangolta Linnalle, mm. rautatiesillan ali. Nyt veikkaisin, ettei tuota alitusta tapahdu. Sääli, koska ainakin itse fiilistelin siinä, kun sattui junakin menemään juuri yli.

Viimeksi reitti oli 2,75km pitkä (oma arvio), vaikka joku taisi puhua kolmesta kilsasta. Tuskin kuitenkin meni kolme kilometriä aikaan 1,04 avovedessä ilman märkäpukua meikäläisellä. No joka tapauksessa nyt reitti on varmaan tarkasti mitattu (kun sm-arvokin). Voisihan sitä lähteä "harrastelemaan" sen 5km, ottaa vaikka viimeisenä uintireeninä ennen Nokiaa, jos sinne päätyy lähtemään. Veikkaan kuitenkin, että tuossa "harrastesarjassa" tapahtuisi samalla tavalla kuin viime vuoden Vanajavesiuinnissa. Eli ekat 100m tuli uitua "joukossa", ja sen jälkeen vedettiin kimpassa niiden 50v brittituristien kanssa. Joten tervetuloa pölhö mukaan. Uidaan sitten vaikka kimpassa.

Mitenköhän tuo aikataulutus. Jos 5000m kuntosarja starttaa 11.15, ja sm-matka 13.00, niin onko "harrastesarjan" vitosen aikaraja 1.45 (21min/km), vai mikä? Koska jos siinä rupeaa vesi sakenemaan 10min myöhemmin, kun SM-kisailijat kurvaa selän takana, niin voi tulla mielenkiintoista. Ajattelin vaan, koska jos Nokialla itselleni "haamu-rajana" pidän tälle vuodelle märkäpuku päällä aikaa 1.25, niin voi olla tekemistä vetää tuo 5km aikaan 1.45-1.55, ainakin jos lähtee ilman märkäpukua liikenteeseen.

Meikäläinenkin takertui näihin, mutta ihan kiinnostaisi vain tietää onko se oikeasti "harrastesarja", vai ""harrastesarja""...?

Ja jottei kävisi epäselväksi, niin viime vuonna tapahtuma oli erittäin mukava ja hyvin järjestetty. En yhtään epäile, ettei tänä vuonna kävisi samoin.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Joten tervetuloa pölhö mukaan. Uidaan sitten vaikka kimpassa.

Kiitos, kiitos! Mutta jos saan valita, otetaan tuo duo-uinti viikkoa myöhemmin, ei sitä joka viikonloppu sovi reissata – tuo taitaa olla elokuun ainoa kotiviikonloppu :wife: Jos pidät tuon "haamurajan" Nokialle, voin itse ottaa tavoitteeksi jalkapohjiesi ahkeran toljottamisen..

Tosi hauskan kuuloinen tapahtuma, toivottavasti saan itsekin joku vuosi aikaiseksi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy