Jump to content
Juoksufoorumi.fiSaucony


Recommended Posts

  • Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kevyellä tarkoitan myös sitä, että vaimennusta on vähän. Ja sitä vaimennusta on myös vähän silloinkin kun kenkä on iso. Kinvara on kyllä hyvä tossu ja sillä tykkään juosta itsekin. Hyvä yleiskenkä jol

Sauconyt tuntuu olevan mun tossut. Sopiva lesti, sopiva droppi, todella mukavat jalassa. Nyt on kierrossa Triumphit ja Kinvarat ja sitten jotkut kitkatossut, joiden mallia en nyt muista. Ne kitkat oli

Loppuviikosta pääsee koetukselle, onko näistä mihinkään! Ainakin kehuja ovat saaneet, ja pitäisi kestävyyttäkin olla, että varsin huoletta saisi vetää myös kovat treenit kisojen lisäksi ilman, että he

Posted Images

Mahtava(sti ajoitettu) kysymys! Asun Lahdessa ja poikkesin viime viikolla Hämeenlinnassa. Hämiksen Sportiaan oli juuri saapunut Sauconyn kenkiä ja testasin paria mallia, joita kernaasti kokeilisin uudestaankin. Mieleen jäi esim. uusi Tangent, jota voisin muistikuvieni perusteella harkita nykyisten DS Trainereiden ja Karhun M2:sten seuraajaksi. Vaan mistäpä tuollaiset hankkisi? Netistä voisin tietty tilata, mutta sokkohankinnaksi menisi koon ja tuntuman ollessa niin vahvasti "mutua". Täällä Lahdessa ei Sauconya näkynyt Sportiassa eikä liioin Launeen Inter Sportissakaan. Mistä muuten johtuu, että ilmeisen hyvää kenkämerkkiä (esim. A2 ollut suosittu) ei enempää hyllyillä näy?

Link to post
Share on other sites

Ainakin Stadium-ketju on pitänyt valikoimissaan tuota racer-kenkää (Grid type A2) ja vielä melko edulliseen hintaan, en tosin muista tarkkaa summaa. Muista malleista en tiedä, että myyvätkö tai tilaavatko jos pyytää. Kannattaa siis tarkistaa.

EDIT:

Lappeenranta ei taida ihan kuulua pääkaupunkiseutuun, mutta Lahdestahan juna menee sinne yhdessä hujauksessa. No jos satut tuohon suuntaan, niin Lappeenrannan Koskimies (siinä melko lähellä asemaa) myy 5-6:ta Sauconyn mallia, lähinnä noita paremmin vaimennettuja malleja, joten siellä pääsee sovittamaan melko isoa valikoimaa. Muutenkin Koskimiehellä on hieno valikoima juoksukenkiä ja paljon myös vähän erikoisempia malleja racereita ja piikkareita yms.

Muokattu
Link to post
Share on other sites

Enpä tiedä onko noita enää Stadiumissa, ainakin verkkosivuilta on Sauconyt kadonneet. Toisaalta siellä ne olikin varsin kalliita. Ride2:sia olen vähän ajatellut tilata ulkomailta. Koot noissa on ihan keskimääräisiä, mulle ainakin sopii ihan sama koko kuin vaikkapa Nikesta tai Karhuista. Lesti on leveähkö joten sen puoleen ei ainakaan kiristä.

Muokattu
Link to post
Share on other sites

Untamon urheilu ainakin myy Kuopiossa, ja Hämeenlinnan Sportiassa on ollut.

I.L.E sports tuo maahan Ruotsin Gerisalen avittamana niitä, joten varmasti jälleenmyyjät selviää parhaiten kysymällä Ileltä.

Itselläni ollut reilusti toistakymmentä paria Sauconyja. Hyvin rullaavia ja vaimennuttaja tossuja, jotka eivät ole juuri pettymyksiä tuottaneet. Päinvastoin.

Suosittelen !

Link to post
Share on other sites

Pääsee varmaan. Itse en ole koskaan päässyt Asicsien makuun, vähän niinkun toyotat. Eteenpäin pääsee, mutta ei sytytä, hiukan harmaan ankeet minulle.

Saucony on taas kuin edutus auto. Yleellistä pehmeyttä, erinomainen juostavuus, ja lesti istuu mainiosti jalkaan. Kaupan päälle tulee vielä useinmiten onnistunut ulkonäkö. Kestävyyskin ihan ok !

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy