Jump to content
Juoksufoorumi.fi

15.4


Henkka78
 Share

Recommended Posts

Pikkupakkasessa lähdin aamulla liikkeelle 27 km pitkälle lenkille. Aurinko paistoi mukavasti ja palatessa oli jo 3 astetta lämmintä. Aikaa kului 2.15 eli hiukan alle 5 min/km, syke avg 134 (76%). Olipahan aika mukavaa vauhtia tuolla sykkeellä vedettynä, meikäläiselle. Syke oli tuotakin alhaisempi suurimman osan matkaa, mutta reitin mäkiosuus (viisi rankkaa mäkeä 8 km:n matkalla!) nosti väkisinkin keskisykettä.

Huomisaamuna onkin sitten suunnitelmissa hiihtelyä hangilla, jos vaan yöpakkanen sellaiset tekee. Ajoissa sinne on kuitenkin lähdettävä tai muuten voi tulla rankka paluumatka. Odotan aamua innolla :kädet2

Link to comment
Share on other sites

VR 4,5km 5.23/km. Päälle kunnon venyttelyt. Huomenna pitkä lenkki, mutta tänään illalla ajattelin ottaa Forrestin neuvosta vaarin ja juoda kaljaa. Huomenna menee miten menee.

Hyvä lenkki etten sanoisi. Otahan sopivasti noin niinku huomista ajatellen ;) Täällä on heitetty aamusta 5,5km 30min. Kyllä eilinen tuntui. Iltasella vois heittää vielä kevyen kympin tai jotain.

Edit: Heitin 10,1km ja 50min. Mukava juoksennella sulalla ja juoksutrikoissa :kädet

Link to comment
Share on other sites

Kevyt 11 km 5:57/137. Matkaan lähdin melkein suoraan anopin kahvipöydästä, jossa oli tarjolla herkkuja :kakku joka lähtöön. Varusteetkin olivat vähän mitä sattuu, mm. jalassa Nike Airit vuodelta 1996. Maha vähän protestoi alkumatkasta ylimääräistä rasitusta mutta muuten ihan kiva lenkki.

Olikohan autoilijoilla jo kiire illan rientoihin, kun liikenteessä tuntui olevan huomattavasti normaalia enemmän kaahareita :ajaminen (sanoo mies joka on juuri ajanut valvontakameraan 70 km/h 50:n alueella :eiei )?

Link to comment
Share on other sites

Päivän ykkös lenkki Hirvihaaran kautta Jokelaan ja sieltä takaisin himaan.

N. 50 km. Kv. n. 80 km/h.. Ekan kerran pyörällä tänä vuonna ! Oli muuten jo muitakin liikkeellä, ja lentohiekkaa mutkissa. prkl !!!

Toinen oli 12,83 km josta 8 km ripeää 4:39 / 157 vauhdilla

loput sitten sellaista 5: 00 -5 : 30 / km kyytiä.

Vasen akilles alkoi eilen illalla kiukuttelemaan. No, annoin sille jääkyytiä ja buranaa. Nyt ok, kai..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy