Jump to content
Juoksufoorumi.fi

9.3 ti


 Share

Recommended Posts

Katotaas mitä myLOGGER kertoo matkaksi, kun päästään kotikoneelle, mutta vanhastaan arvuuttelen, jotta noin 8,5 km lenkki tuli juostua ja aikaa meni 42 minuuttia. Ihan ilman mittariakin saatoin huomata menneeni lenkin VK alueella pl ajat jotka olin maukan puolella. :tongue0014:

Päivän päätteeksi vielä tunti työkykyä ylläpitävää kiakkoilua. Enämpi sellaista varmistavan puolustajan tyylistä...

Link to comment
Share on other sites

Ilma oli loistava, ja suksi pelasi hyvin. Käväsin pariin otteeseen Mätäkivenmäellä...(pidempi pyyhkäisy), ja näinpä hiihtolegendan Velmun ladulla...ja turisin hetken hänen kanssaan noin puolivälissä lenkkiäni...tässä vaiheessa vedin siis luistellen vieressä noin 100 m, että pysyin jotenkuten mukana, heh. No toisen Mätiksen reissun jälkeen Velmu tuli jälleen vastaan, ja sanoi, että lähetääs käymään tuolla Kulomäen suunnalla. No, sanoin siihen, että tää kone kohta hyytyy, mutta mennään vaan. Tuli nimittäin tankattua ennen hiihtoa peräti yks banaani + 2 kuppia kahveeta.

Tämä Kulomäen osuus oli aika mäkinen, ja tunsin jo kuinka energiat alkaa loppumaan, ja "maaliin" on vielä reilut 5 kilsaa. Velmu kipitti mäet kuin kani, ja itse väkersin ne lopussa pelkällä tahdonvoimalla. Nyt taisteltiin energian joka solulla.

Päästessäni kohden Ilolaa, osuus oli hieman helpompaa, mutta voimat oli aika finaalissa. Alun selkeesti alle vitosen vauhti oli muuttunut hetkessä hyvinkin vitosella alkavaksi. Ylämäet tuntui varsin tiukoilta, ja hiihdin ne lopussa varsin rauhallisesti. Viimeisellä kilsalla sitten sain lisävoimia, kun tiesin, että tää ilo loppuu kohta. Vuoden pisin hiihtolenkki...mutta ei tainnut olla keskivauhdilta sittenkään ihan nopein. Ekat 15 kilsaa meni ihan lentäen selkeesti alle vitosen vauhtia. Oli vähän liiankin helppoa, mutta sitten kun energiat loppui, niin tulihan se seinä sieltä vastaan aika tyrmäävästi.

Pertsaa 25.7 km / 2:10:20

Link to comment
Share on other sites

Terveisii tunturilapista, ilmat on mahtavat ja hanki hohtaa. Juoksulenkkejä ei täällä tuu kovin tehtyä, mutta tänään laskin esikoisen kanssa 6 tuntia. Homman järkevyys taas mietitytti, mennään koneella ylös ja painovoimalla alas. No, tulipahan vietettyä ulkoilmassa päivä. Telluilu kyllä kiinnostais, se on hauskan näköistä!

Eilen hiihdin 1½h, ladut on vaan hiukan haastavat tällaiselle sunnuntaihiihtelijälle. Pakkohan se oli hiihtää lenkki kahdesti, kun uhosin ukolle että "helposti mä nyt ton lenkin kahesti vedän". Ei antanut sisu periksi.

Link to comment
Share on other sites

Hiihtokauden jälkeen ensimmäisellä intervallilla.

Viisi kilometrin vetoa kolmen minuutin kävely/hölkkäpalautuksella.

Kilometriajat ja pulssi:

5:30 - 145

5:08 - 149

5:33 - 153

5:34 - 149

5:00 - 157

Loppuverryttelyn aikana yksi mustarastas luritteli korkeimman puun latvassa keväisiä kosiolaulujaan. Nyt alkaa tällainen epäuskoinen luottaa kevään tuloon.

Ja ihan lopussa tuli naapurin rouva vastaan ja totesi, että sullahan on kauniit sääret - niistä olis kateellisia monet naisetkin. Voi olla, että piruili, mutta tässä iässä ei ole varaa kuullostella äänensävyjä vaan ottaa kaikki kehut todesta. :thumbsup:

Professori tuli vastaan neljännellä vedolla. Juteltiin hetki ja kerrottiin kuulumisia. Mies oli palautunut täysin tammikuisesta ultrastaan ja uhkui menohaluja.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy