Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 7.3


Pete L
 Share

Recommended Posts

Rapeassa pakkasessa aamulenkille. Ennen 9.40 täytyi olla kotona emännän menojen takia (ja itsellä vielä iltavuoro), joten suunnittelin alunperin 16km lenkkiä alkaen klo 08. Päätin kuitenkin illalla, että jos on yli 10 astetta pakkasta matka lyhenee 10 kilometriin.

Liikkeelle lähtiessä mittari näytti -14,7. Oli kyllä hieno sää, vaikka aika kylmä. Ei ole tottunut juoksemaan tuollaisessa. Alkuun ajattelin, että eiköhän puoli tuntia riitä, mutta kun paikat rupesivat lämpenemään, niin ajattelin, että jos sen tunnin pysyisi menemään niin eiköhän se olisi sitten se 10km. Vauhti tuntui aika rauhalliselta (6.00/km ?). Loppua kohti sitten hieman kiristin, mutta en kuitenkaan mennyt lähellekään täysiä, ihan vain sen takia ettei pakkanen käy kitusiin. Vähän muutenkin jo kurkku kipeä.

Kello antoi ajaksi 1.00.36 ja kartta matkaksi 10,2km, joten tästä 5.56/km, joten aika hyvin tällä kertaa toimi sisäinen kello.

Aurinko muuten jo kivasti lämmittää. Jokohan se kevät olisi tuloillaan...?

Link to comment
Share on other sites

Aurinko tosiaan lämmitti sen verran, että tuli ylipukeuduttua vaihteeksi tämän päiväiselle oikein tosissaan. Reitti oli tänään Rauhala-Linnatuuli-Vähikkälä. Yhteensä 32,93km ja 2:57:37. Keli oli tosi komea, mieskin on komea, mutta päivän kunto ei ollut hyvä. Menihän se tollanen väkisinkin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy