Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 6.3


Pete L
 Share

Recommended Posts

Aamusella 14km luisteluhiihtoa upeassa auringonpaisteessa, sitten kotiin juomaan ja vaihtamaan lenkkarit jalkaan ja juosten vielä 6,2km. Kelloa en ota enää lenkille mukaan kun se alkoi jo vähän ahdistaa.. siitä syystä en taida tuonne lenkkivihkoonkaan enää kirjoitella kun sinne pitäisi aina laittaa lenkin kesto. Mulle taitaa nyt sopia tällä hetkellä paremmin tällainen rento ja mukava juoksentelu ja hiihtely, kellotetaan aikoja sitten taas kesällä :-)

Link to comment
Share on other sites

PK/VK 8,1 km @ 4:56/km, ave 163. Kevyen viikon alakynnystreeni. Lähdin vähän alle 5 min./km juoksemaan alusta asti ja aika tarkkaan tuo menikin. Jahka saadaan pitävä juoksualusta, kovennettua treeniä ja kevyemmät vaatteet päälle, tuo alakynnysvauhti vaan paranee. Jepjep. Ihana aurinko!

peekootahan tuo on ollu koko matka ;)

Link to comment
Share on other sites

Kieltämättä melkoinen päivä takana. Aamusta Hakunilassa Lady Skin merkeissä järjestävän seuran talkoissa mukana, ja näkihän siinä samalla tosinaisten menoa ladulla. Hyvin kyllä päivettyi. Kotiin tullessa olin aika tööt, mutta pakko oli silti päästä vielä itsekin ladulle. Kiitos vaan Vantaan hiihtoseuralle mukavasta päivästä :)

Kävin siis Mätäkivenmäellä, ja kiersin lähiladun ison kiekan kerran ympäri. Luisto oli vähän turhankin hyvä. Yhdessä alamäessä melkein vedin lipat, kun edellämenijän sukset ei luistaneet kovin hyvin, vaikka jätin laskuun tullessa kunnon hajuraon, ja joudun vauhdista pomppaamaan luistelubaanalle. Täytyy näillä liukkailla keleillä suosia tuota Mätäkivenmäkeä, kun siellä on enemmän tasaista baanaa.

Pertsaa 13.5 km / avg. 5:06 min/km

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy