Jump to content
Juoksufoorumi.fi

4.3 to


 Share

Recommended Posts

Työporukalla sauvakävelyä 54 minuuttia. Hidasta ja rauhallista menoa selkeästi PK-alueella (..ja matalalla sielläkin..) mutta saipahan ainakin piiskattua ihmisiä edes vähän taas liikkumaan. :fighting0056: Huomenna taas juoksentelua, toivottavasti saavat siihen mennessä tiet aurattua, tänään ainakin oli alusta melkoisen pöperöistä.

Link to comment
Share on other sites

12 km/1:17:30/153 keskisyke/695 kcal/6:27 min km vauhti

Olin tänään kahden vaiheella mennäkö Esport Arenalle vai ulos juoksemaan. Tein päätöksen vasta kävellessäni Pohjois-Haagan asemalle; kaduilla oli niin sohjoista, että Arena veti pitemmän korren. Lisäksi matka Pohjois-Haagan juna-asemalta Esport Arenalle kesti yhteensä vain 40 minuuttia. Ei paha, kun ottaa huomioon, että Otaniemestä Esport Arenalle 2,8 kilsan matkaan meni joko kävellen 30 minuuttia tai busseilla (huonot vaihdot) tunti!

Tauko Arenasta teki hyvää ja oli ihan uutta innostusta juosta. Paljon oli toki juoksukouluja samaan aikaan treenaamassa, jos laskin oikein, peräti 3 ryhmää! No, ei siinä mitään, Arena on iso paikka ja kaikki mahtuvat hyvin. Joku isä oli kävelemässä noin 2 vuotiaan poikansa ja noin 4 vuotiaan tyttönsä kanssa. Lapset juoksivat niin kovaa, että minulla oli vaikeuksia saada heidät kiinni. Kommentoinkin tästä heille. Ihan selvästi tulevia juoksulupauksia!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy