Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vaarojen Maraton 9.10.2010


Eppu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Voisiko joku kertoa tuosta reitistä. Kiinnostaa sen vuoksi, että itseä kuumottaisi 43 km juoksu ja avokin voisi saada mukaan ajamaan maastopyörällä. Kysymys on nyt siitä, että onko tuo reitti lainkaan ajettava vai meneekö se jatkuvaksi tunkkaamiseksi?

Eli siis ideana se, että minä juoksisin ja avokki (maastopyöräilyä takana vuoden verran) ajaisi fillarilla. Avokilla huonompi kunto ja pyörä voisi sitten kompensoida sitä, ellei sitä nyt joka kohdassa tarvitse olla tunkkaamassa.

EDIT: Katsoin nuo videot viime vuodelta ja taisin ymmärtää duo-kilpailun idean hieman väärin :)

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Heinäpää, Ruskotunturi, Virpiniemi, Sankivaara ja vähän kauempana Rokua, Syöte yms.

Hienoa, kiitos! Onko tuonne ruskotunturille ihan vapaa pääsy? Ajattelin vaan kun se on siinä kaatopaikan vieressä (Ihanteellinen paikka treenata :thumbsup:). Tuo olisi kaikista lähin paikka kun asun kaijonharjussa enkä omista autoa. Jos tässä saisi kunnolla mäkiharjoituksia alle niin vaarojen maratoniin olisi hienoa osallistua. Se että olisiko matkana maraton vai ultraversio kaipaa vielä hieman miettimistä. Taidan tehdä ensi kesänä tuonne vähän patikkaretkiä katsomaan miltä ne maastot näyttää.

Edit. Löysinkin jo netistä ohjeita miten tuonne pääsee. Helpointa vissiin Liikasentien kautta.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Ilmo sisässä. 43 kilometriä syksyistä kansallispuistoa mulle, kiitos. Vähän jo mietin pidempääkin matkaa, mutta ei häpy riittänyt. Katsotaan, josko saisi pari Nuuksio-Montrailia kesällä alle, niin sitten voisi harkita sarjan vaihtamista.

Samaan syssyyn pistin varauksen hotelliinkin, niin voi saapua akklimatisoitumaan P-Karjalan korkeaan ilmanalaan jo edeltävänä päivänä :)

Link to comment
Share on other sites

Reenistä tuli mieleen, että kannattaa polkua yms. single trackiä juosta alle ja sitte punttia jaloille jos ei pääse mäkeen. Kovinta ainaki mulle on ollu just se hemmetin pikkusen polun hölkkääminen -> jatkuva mutkittelu, kivien väistely yms. koko kroppa joutuu tekeen töitä tollasessa maastossa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy