Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ruotsin maastoultrat/-maratonit


wahis
 Share

Recommended Posts

Tämänlainen asia kiinnosti kun tarkoitus on taas viettää joitain viikkoja kesällä Pohjois-Ruotsissa ja Norjassa. Yritin etsiskellä tietoa asiasta, mutta mitään kovin mullistavaa en löytänyt. Ilmeisesti joitain kisoja pidetään, ja jos joku sattuu aikataulullisesti kohdalle niin voisihan tuommoisen juosta.

Täältä foorumiltakin varmasti jokunen on noille osallistunut ja olisikin kiva kuulla ihmisten mielipiteitä ja suositteluja minne kannattaa lähteä juoksemaan. Epun raportin tuosta Nikkaluokta - Abisko välistä luin ja se oli varmasti hieno reissu! :thumbsup: Pituudeltaan ja tunnelmaltaan jotain tuollaista haeskelisin.

Link to comment
Share on other sites

Nikkaluokta - Abisko.
Fjällräven Classic mikä ei ole juoksukilpailu tai ultrakilpailu vaan ulkoilutapahtuma. Tän vuoden tapahtuma on buukattu jo viime marraskuussa täyteen... iha mahtava reitti ja muutenkin hieno tapahtuma. Patikkaretkenä varmasti mukava. Hölkkäämällä tiiä sitte onko siinä mitn järkee...

Lappland-ultran oon juossu kolome kertaa eikä se nyt tosiaankaan ole mikään maastoultra vaan maantie satku... ja aika yksinäistä menoa siellä on tarjolla. Pitkää asvalttipätkää ettei ketään näy... varsinkin aamuyöllä viilikset on siellä hienot ku aurinko nousee ja yksikseen läpyttelee menemään keskellä ei yhtään mitään.

http://www.fjallraven.com/Fjallraven-Classic/Home/Apply-to-the-race/ hetkinen sinnehän on tullu joitain vapaita paikkoja .... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy