Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 24.2.


Wallu
 Share

Recommended Posts

Joo-o. Olen pattitilanteessa. Liian kylmää mennä ulos hiihtämään. Niinpä otin selvää kuntosalin aukioloajoista ja ne ovat 10-13 päiväsellä ja sitten illalla myöhemmin taas. Eli päivän parhaan harjoitteluajan paikka on kiinni. Klo oli jo melkein 11, kun sain tuon tietooni niin en olisi mattolenkkiä ehtinyt heittääkään. Nyt on mieli maassa kuin Jaakko Talluksella konsanaan. Tosin olen syytön.

Link to comment
Share on other sites

:kapa:

Työpaikan hiihtokilpailut 4,3 km pururadalla vapaalla tyylillä. Pakkasta päälle 15 astetta, joten nahkea keli. Ja kun ei osaa voidella ja jonkinmoinen rasitustila ropassa, niin ei ollut lentoa ei. Joka tapauksessa kunniakas toinen sija sarjamme M45 molempien osallistujien joukosta. Keskisyke oli 168 niin että voisin väittää, että päivän kuntoon nähden koko lailla ok kilvanhiihto.

Olisin toki mennyt kovempaakin, mutta kun en jaksanut enkä päässyt.

Link to comment
Share on other sites

Aamukutonen, eli PK 6 km @ 5:53/km, ave 137. Palauttava lenkki matolla. Iltapäivällä vetoja ja illalla kylpylöintiä Caribiassa koko perheen voimin. Sporttipäivä näin lomalla.

Iltapäivällä VK 12 km, eli VR 2 km + 7 X 1 km (@ 4:17-4:07/km)/2 min. kävelypalautuksella + VR 1,4 km. Max 175. Aina siis 0,1 km/h kovempaa seuraava veto. Matolla. Aika hyvin kondis nousussa, viikko sitten max oli melkein kymmenen pinnaa kovempi hieman hitaammalla vauhdilla. YES.

Nyt loppui kuukausikortti salille, oli pakko vetäistä tänään tuo täsmätreeni. Loppuviikko ulkoillaan. Ja jos liian kylmä, palaan matolle.

Illalla lasten kanssa riuhumista Caribiassa. Kylpylä ihan täynnä, mutta hauskaa oli. Nyt tuntee taas jotain tehneensä tänään. PS. Lumityöt vain kerran, stn. Loppuis jo.

Link to comment
Share on other sites

Ulkosalla 13,4 km, 5:27/km, 141.

Juoksumatto tosiaan meni telakalle eilen. Tänään soittelin huoltoon ja talvilomien vuoksi ehtivät tulemaan vasta parin viikon päästä käymään. Onneksi on takuuta jäljellä ja kaverille vaivakin tuntui olevan tuttu. Eiköhän tuo taas kuntoon tule, mutta joutuu nyt pariksi viikoksi ulkoistamaan treenaamisen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy