Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 23.2.


Herra47
 Share

Recommended Posts

30 km vapaalla kevyt reppu selässä maastopuku päällä. Liikkeelle lähdettäessä pakkasta 19 astetta, joten turpa huurussa sai matkaa tehdä. Hissutellen kahden ja puolen tunnin päälle kului matkalla aikaa. Nyt alkaa olla koivet koetuksella. Laskeskelin, että vimeisen kahden viikon aikana on 15 harjoituskertaa, kevyempää tai raskaampaa, + hyötyliikunnat päälle. Eikä se edelleninenkään viikko ollut erityisen kevyt. Huomenna on joukko-osaston hiihtokisat, joihin pitäisi mennä, mutta en näe itseäni viimeisissä nousuissa juuri loikalla etenevän. Suattaapi mennä enemmänkin Aku Ankalle, mutta saas kattoo, jos pienellä palautuksella vähän helpottaisi.

Tämän viikon jälkeen kevennetään.

Muokattu
Täydennystä...
Link to comment
Share on other sites

matto pk-8,15km@5,31. Alkuun 2km@5.52 ja sitten siitä joka kilometrin avasin 30-35s vedolla 2*16km/h 2*18km/h ja 2*20km/h, muuten läpyttelin 5.40 vauhtia. Mukava huomata miten nopeasti spurtin jälkeen hengitys tasaantui ja läpsyttely oli helppoa ;) Maton jälkeen vartti lihasjumppaa, eli 60min yhteensä.

Illasta hyötyliikuntaa, lapsien kanssa uimahalliloidessa

Huomenna taijan männä lumikenkäilemään, ihan vaan siksi että ei tule innostuksissaan juostua taas liikaa liian nopeesti.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Aamukutonen, eli PK 6 km @ 5:45/km. Sykevyö jäi kotiin. Matolla. Iltapäivällä vähän kovempaa ja enemmän.

Iltapäivällä PK 15 km, eli alakynnystreeni= VR 2 km + 11 km @ 4:53/km + VR 2 km. Max 164. Koko treeni 5:09/km. Matolla. Hyvä treenipäivä. Lumitöitä vielä edessä, toisen kerran tänään prkl.

Link to comment
Share on other sites

Joo, onneksi ei tullu katottua ulos ennen kuin työnsi nokkansa ulko-ovelle. Hirvittävä tuisku ja vihmova lumisade. Mutta tulihan se lenkki heitettyä 45 min kevyttä hölkyttelyä lumisella kevyen liikenteen väylällä. Tuli taas ikävä kesäkelejä... Huomiselle riittää taas lumitöitä...kun vielä keksisi mihin niitä vielä voi pukata.

Link to comment
Share on other sites

30 min kuntosalitreeniä

4,4 km/29:51/143 keskisyke/210 kcal/6:47 km vauhti

Ekan kerran työpaikan kuntosalilla. Odotellessani juoksumaton vapautumista, oli pakko tehdä kuntosalitreeniä. Tylsää, mutta sainpahan kuntosalitreenit vähän niin kuin vahingossa. Enimmäkseen ylävartaloliikkeitä ja vapailla painoilla, yksi kiertoliike laitteessa. Jalkalaitteet varattuja, salilla käy yllättävän paljon henkilöitä, tai siis miehiä, olin ainut nainen.

Kun juoksumatto viimeinkin vapautui, onnistuin ohjelmoimaan jonkun ihmeohjelman, joka 2 minuutin jälkeen alkoi vetää mattoa täysillä. Hieman noloa, kun jouduin hyppäämään siitä pois ja keskeyttämään ohjelman ja aloittamaan alusta, ihan ilman mitään ohjelmia, ainoastaan paino ja ikä syötettynä järjestelmään.

Kylläpä oli juoksumatolla taas tylsää, eikä kehdannut pitempään olla, kun seuraava henkilö oli jo odottamassa. Mies, joka juoksi ilman paitaa. Niin ne miehet tekee. :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy