Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 17.2.


Wallu
 Share

Recommended Posts

Illan olympiakiakkotunnelmaa (FIN - BLR) kohottaaksemme olimme virka- ja vekseliveljien kanssa pelaamassa työkykyä ylläpitävää jääkiakkoa, eikä kukaan loukkaantunut vakavasati tai pysyvästi. Verryttelyt ja siihen päälle 53 minuuttia astalolla sohimista. Keskisyke 143 ja maksimit 186. Ja ei kun vaihtoon...

Illalla vielä ½ tuntia palauttelevaa kevyttä pyöräilyä. Huomenna fillari-ergo.

Link to comment
Share on other sites

Eilinen spinning-punttis-juoksumatto -yhdistelmä kiristeli pakaroita, mutta läpsyttelin silti reilun kympin varsin rapeassa ja tuulisessa motivaationmittauskelissä. Kotipihassa korvien kohdalla roikkui piposta parit hikijääpuikot :)

Kukahan paineli sinisessä takissa Puolarmetsän sairaalan kohdalla ohi todella lennokkaalla askeleella :thumbsup: - tunnustaako kukaan foorumilainen? Yritin ohituksen jälkeen juosta samoissa jäljissä, mutta ei tullut kyllä mitään. Nylkytykset ovat tehokkaasti syöneet juoksuaskeleen melkoiseksi töpötykseksi.

Link to comment
Share on other sites

PK-perustamppaus 10 km @ 5:30/km, ave 150. Matolla. Aamusta muuten VR teki enkat Turussa, matka Turusta Kupittaalle kesti yli puoli tuntia. On tämä iso kaupunki! Syynä oli siis tällä kertaa jarruvika, satamasta pääsi kyllä Turkuun asti... Pitänee jatkossa mennä jo edellisenä iltana Hkiin, jos aamupäivällä kokoustelua. Ei näihin voi luottaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy