Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ti 9.2.10


Recommended Posts

aamu 8.2km@5.27 (noin 1,5km@6, postilaatikon ja kotitiluksen väli ;))

Postilaatikolle ja takasintullessa kotia niin tientäydeltä pyrylunta, joka hieman hidasti. Muuten normaalin liukasta -8,5 pakkaskeliä, ei pidä nastat ei. Loppupuoli mentiin varmaan pk/vk rajoilla oli sen verran tukkosen tuntusta koko matka. Viimeyöllä viimesin piti jännitystä yllä, joten unta tosi vähän.

Muokattu
postilaatikko dimensiot
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Onko teillä siis kotoa postilaatikolle matkaa 4.1km? :shocked:

Siis postilaatikolle 750m ja sieltä takaisin kotia on 750m.

Eli meitä on yhtäpitkämatka helsingin keskustaan kuin sieltä takasin ;=)

Ja nyt ratkesi hikiliikunta ongelma/ perhe-elämän koukerot. Ajan autolla piäkontuurille ja siitä juosten työmaalle ja iltapäivästä takasin autolle. Näin tulloopi piäle 13km/ päivä. Jos tuon viikolla jaksaisi tehhä 2-3 kertaa. Tapiola tutuksi projekti alkaa ensiviikolla ;=)

Link to comment
Share on other sites

Ei sairasella oo laatikolle kuin 50 m. Sen jälkeen on juossut kesäkuivalla asvaltilla ja leivoset visertelivät vieressä.:grin:

Leivoset kyllä viserti, kun nuapurin ukko oli mukana ja sitä huvitti juosta ylämäet kovaa, ja mie vikisin perässä. MAhoton ero on kunnossa kun toinen vetää alle 3.30 maran ja toinen ei ;)

Link to comment
Share on other sites

Noinnikkään 15 min verryttelyjuoksua, jonka jälkeen 50 min minulle reipasta juoksua ja lopuksi taas 15 min verrytellen ja hissutellen. Keskisyke pauttiarallaa 150. Välillä Vantage mittaili omiaan ja puolimatkassa sykevyö valahti lopullisesti lanteille, joten sykearvio perustuu siihen saakka kertyneeseen dataan. Takareittä hiukan kiristää, mutta koitetaas venytellä mokomaa auki. Jos intoa ja voimia vielä illalla riittää, niin palauttavalle hiihtolenkille tekisi mieli.

Ilta tuli tai heti kohta tuossa töiden jälkeen ladulle ja just joo palauttavaa...

14,7 km hiihtelyä ajassa 1,06. ja rapiat. Keskisykkeet 145 kieppehillä ja enimmillään nousuun 175 pumppausliikettä minuutissa. En taida osata palautella suksien kanssa tai sitten pitäisi mennä jonnekin järven jäälle, jossa voisi ehkä paremmin hissutella.. Mutta toisaalta keli oli mainio ja muutenkin oli mukavaa. Palkitsinpa siis itseni pullakahveilla onnistuneen lenkin jälkeen.

Muokattu
Lisäystä:
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy