Jump to content
Juoksufoorumi.fi

12.4.


Kimmo
 Share

Recommended Posts

Maaliskuu meni luistellessa, helmikuu sairastellessa, mutta nyt on taas into päällä. Tällä viikolla toisen kerran salilla, sinne on tullut uudet juoksumatot ja ne ovat tosi päheet. Tosin nyt sääkin on niin hieno että seuraavaksi suuntaan ulos. Tänään tuli tehtyä 60 minuutin pläjäys, TVtä ja kovaa - ja aika rankalta se äkkisistään tuntuikin. Olo oli kuitenkin lopulta niin bueno, että ilmoittauduin saman tien Helsinki City Runiin. Nyt on sitten selvä tavoite: 13.5. elämäni ensimmäinen "virallinen juoksukilpailu". Jo nyt tuntuu kutinaa vatsan pohjalla.

Link to comment
Share on other sites

Luisteluhiihtoa pk-vauhdilla 40km, baana Huhtasuolla-Vaajakoskella pääosin edelleen ok, paikoin jäinen (aamulla), paikoin imuttava, paikoin sauvoja upottavan pehmeä. Aikaa kului peräti 3.04, keskisyke 145, maksimisyke 166, energiankulutus 2327 kCal. Aamulla oli eläimiä liikenteessä: metsokukko oli ladun reunalla ja kiihdytti siitä matalalentoa pusikkoon oksat ryskyen, jänis antoi vetoapua vähän matkaa ja alamäessä jouduin hyppäämään ladulta pois kun myyrä juoksi latu-uraa pitkin.

Link to comment
Share on other sites

Eilen pääsi hädin tuskin sen 3km ennenkuin jalka alkoi kipuilla, tänään ei ollut kivusta jälkeäkään. :hmm Juoksu alkoi kulkea siinä viiden kuuden kilometrin jälkeen, joten tuli koiran kanssa heitettyä viikon pitkä (ja samalla myös elämäni pisin yhtäjaksoinen juoksulenkki :kädet), 16.1km, avg 6:54min/km. Sykkeistä voin sanoa sen verran, että korkealla olivat. .. Jokatapauksessa juoksin kuitenkin sitä vauhtia kun hyvältä tuntui - missään vaiheessa en kunnolla hengästynyt.

Huomenna voi sitten ottaa rennosti kun ei ole kouluakaan.. :viheltely

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy