Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jalkapallon EM-karsinnat 2012


Herra47

Recommended Posts

  • Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tosipelit Ruotsia vastaan ovat aina hienoja! Niitä ei ole liikaa ollut. Ihan hyvä tuuri, mutta näyttää että medioissa ollaan jo luovutettu. "Ei me kuitenkaan jatkoon päästä ku ne muut on parempia". Eipä semmoista arvontatulosta taida ikinä tullakaan että Suomi olisi suosikki jatkoonmenijäksi, ainakaan ennen kuin joskus mennään oikeasti jatkoon ja noustaan futiksen huippumaaksi :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Kyllä nyt osu arpa kohdilleen!!.Euroopan tämän hetken kovista maista ei samaan lohkoon yhtään.Saksa,Venäjä,Englanti,Espanja,Portugali,Italia ja Ranska muissa lohkoissa. Hollannilla on kivenkovia pelureita kuten kyit ja peppareilla tietty satans Zlatan joka on vaarallinen maalla ,merellä ja ilmassa.Suomi -Ruotsi matsit on kuitenkin aina vaikeita molemmille. Unkari on vaarallinen vaikkei viime vuosina olekkaan menestynyt. Maalintekijöitä peräänkuulutetaan nyt Suomen jengiin..Veskariosastolla on hyvä tilanne, samoin toppari ja keskuspuolustuksessa.Vieläkö Litti kykenee tosipeleihin? miten nuorisokaarti nousee ?...Mielenkiintoinen karsintasessio tulossa!! Stadionille on pakko mennä huutamaan ääni käheäksi.

Link to comment
Share on other sites

Asiantuntijoiden kommentteja on joka paikassa. Yhteistä niille on että tosiasiat tunnustetaan. Lohko on kova ja mielenkiintoinen. Hollannilla on joukkueellinen maailmanluokan pelaajia. Ruotsilla vähemmän. Yhtään unkarilaista nimeä en tähän hätään muista mutta perinteitä maalla on kuin Suomella kestävyysjuoksussa. Mistä ei ole mitään hyötyä. Vittuilua tulee, jos yhtään tunnen unkarilaista mielenlaatua. Moldovaan sopii sana lilliputtimaa. Ja San Marinoon joka on piestävä sata-nolla. Tavoite on lohkon kakkosija. Sitä ei tule. Katsojia tulee.

Link to comment
Share on other sites

Taas kerran toivotaan. Ja taas kerran petytään.

Oliko se Unkari joka silloin kerran tipautti Suomen jatkokarsinnasta aivan uskomattoman loppusekuntien sähellyksen jälkeen. Olin stadionilla katsomassa peliä ihan kauheassa kelissä, ja ihan yhtä sateiseksi ja harmaaksi taitavat nämäkin karsinnat jäädä. Yksi maailma kovimmista joukkuelajeista on vaan liian kova meille.

Nimimerkillä: En edes odota ihmettä, mutta kyllä sekin kelpaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nyt saa lippupalvelusta kausikortteja karsintaan, sen verran edukkasti lähti monta hyvää peliä että nyt on itselläni paikka kaikkiin kotiotteluihin:

Suomi-Unkari/EM-karsinta, OLYMPIC STADIUM

12-10-2010 00:00

--------------------------------------------------------------------------------

Suomi-San Marino/EM-karsinta, OLYMPIC STADIUM

17-11-2010 00:00

--------------------------------------------------------------------------------

Suomi-Moldova/EM-karsinta, OLYMPIC STADIUM

02-09-2011 00:00

--------------------------------------------------------------------------------

Suomi-Hollanti/EM-karsinta, OLYMPIC STADIUM

06-09-2011 00:00

--------------------------------------------------------------------------------

Suomi-Ruotsi/EM-karsinta, OLYMPIC STADIUM

07-10-2011 00:01

Nyt olisi Päksterin paras saada peli pyörimään (vastustajan maalilla). Ohjelma näyttää siinä mielessä hyvältä että ensimmäiset kotiottelut ovat ennakkoon helpommasta päästä joten on hyvät mahdollisuudet ettei tiputa heti pelistä vaan kunnon jalkapallohuuma pääsee nousemaan.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tänään oli posti tuonut kotiin tuon varsinaisen kausikortin. Kotiotteluiden (kausariportista) ja käsiohjelman lisäksi etuihin kuuluu etuosto-oikeus mahdolliseen playoff-matsiin, 50% alennus karsinnan ulkopuolisiin miesten maaotteluihin ja ilmainen pääsy 21-v., naisten ja junnujen maaotteluihin 2011 loppuun. Kun nyt vain tuo Bäksteröinti loppuisi ja alettaisiin pelata... Vaarallisten esineiden tuonti on kielletty, mutta vuvuzelasta ei puhuta mitään :hali_hehe:

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

  • Kaikista tuotteista -5% koodilla SEPPO (affiliatelinkki)

     

    Screenshot 2022-10-17 at 12.33.21.png

     

     

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy