Jump to content
Juoksufoorumi.fi

11.4


teukka
 Share

Recommended Posts

Kevään ensimmäinen lenkki, josta voi sanoa jo vähän nauttivansa. Elikkä kokeilin hieman reippaammalla vauhdilla sykkeitä seuraillen. Nilkkakin tuntuis kestävän jo paremmin juoksua. Kiitos tasapainolaudan ja ahkeran venyttelyn. Juoksin ensimmäisen 3,5 km sykemittarin kanssa mahdollisimman tasavauhtisesti, vaikka autoja saikin välillä väistellä. Toinen 3,5 km kevyesti palautellen takaisin ilman sykeseurantaa.

1. 3,5 km/ 21:02/ 6:01 min / km / avg. 159 ja max. 172

Yhteensä aikaa meni 7 km matkalle noin 45 minsaa. Venyttelin puolessa välissä etenkin takareisiä...nam. Tästä on hyvä jatkaa...ja huomenna mahdollisesti kutsuukin yövuoron jälkeen crosstrainer.

Total 7 km / n. 45 min.

Link to comment
Share on other sites

Olisko tää ny sitten palauttava.

42 min avg137 ja matkaa oli 6,5km.

Hiukkasen taitaa olla tarvetta rauhallisempaan viikkoon. Vauhti piti pitää tosi hitaana, että sai sykkeet pysymään alhaisena. Vaikka avg on 137 niin keskiarvo nousi parin mäen takia. Suurimman osan sain pidettyä 133, mutta vauhtiakin oli vain 7min/km. Ei paljoa tossu noussut tien pinnasta.

Rentoa menoa muka kun kroppa oli kuin olisin rautakangen niellyt.

Miten sattui humppavehkeessä musiikkikin juuri tunnelmaan sopivaa. No fun ja I wanna be yor dog.

Plääh, mie lähen tekemään 10 litran kattilallisen hedelmärahkaa ja syön yksin. Jos joku yrittää saaliille, napsaisen sormille.

Link to comment
Share on other sites

:venyttely JPM:kin ilmoittautuu jälleen lenkkipoluille.

Vetäisin trikoot jalkaan ja katsoin peiliin.. ujostutti niin laitoin vielä normaalit juoksuhousut jalkaan ja kävin hipsuttelemassa 6km hitaasti ihmetellen jotain 7min/km vauhtia. Välillä pari vetoa, toinen 4min/km ja toinen nopeampi 3:12/km. Hyvin mopo kulkee talven jäljiltä. Kaiken nykivän testailun jäljiltä avg 128, aikaa meni about 40min. Tästä on hyvä tähdätä kohti terwaa.

edit: Tuon hymiön ja avatarin yhdennäköisyyshän on pelottavan suuri...

Link to comment
Share on other sites

Tänään oli vuorossa mäkivetoja. 9.5km:n lenkki mäet "täysillä", alamäet ja suorat palautellen. Päätimme kaverin kanssa, että viimeisessä pitkässä mäessä otetaan "kaikki irti" ja katsotaan, mihin sykkeet nousee. Sain mittariin uuden maximisykkeen > 189. (Aikasemmin 187). Vieläkin jäi kaivelemaan, että oliskos se noussut vielä, mutta mäki loppui kesken...

Aikaa meni 62min. Sykemittari "junttas kiinni" 52min. kohdalla, joten keskisykkeestä en tällä kertaa tiedä. (Hi, hii, luulin, että sydän lakkas lyömästä viimeisen rutistustuksen jälkeen kun mittari sillai säikähti... :viheltely )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy