Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 31.01


Recommended Posts

  • Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tarkoitus oli juosta kotirataultran 50km, mutta paikallista aurauskalustoa ei riittänyt vielä pyöräteille asti joten kun oltiin 3 tuntia tarvottu 15-20cm lumihangessa niin ei auttanut kuin antaa periksi.. Ei tullut musta ultrajuoksijaa vielä. Kiukuttaa kun ei sinnikkyyttä löytynytkään tarpeeksi, mutta ei tuolla tullut juoksemisesta yhtään mitään... Kilometrejä kertyi kuitenkin 26,5 eli ihan hyvä pitkis. Aikaa kului 3h4min, sisältäen 11 minuutin huoltotauon noin puolivälissä. Nyt maistuu evääksi varatut sipsit ja karkit.

Link to comment
Share on other sites

Lumessa eteneminen oli aika haasteellista ku välillä tuntui, et rullaa paikallaan... Hauska ku ihmiset kattoo ihan ihmeissään ku toinen juoksee lumihangessa tarpoen. Loppulenkistä näkyi kyllä muutama muukin lumijuoksija. Välillä sai autotielläkin hölkytellä ja siinä olikin täydellinen alusta. Silti aikaa meni kilometreihin nähden ihan liikaa:

51min/6.5km avg 164

Mutta eipäs se mitään, ainakin tuntuu seuraavat lenkit aurattuna makoisilta:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Talven ensimmäinen 2,5h takana. Tarkalleen ottaen tais aikaa kulua 2.31. Matkassa ei 30k menny vielä rikki. Sen verran eilisestä väsynyttä porukkaa oli pehmeällä alustalla liikkeellä. Alkumatkasta 5x100m paikkojen avaamiseksi. Sitten rauhallista ja lopuksi rapiat 5km hiukanripeemmin, tarkoitti tänään jotain 4.40-4.50 vauhtia, eli eipä hääppöistä sekään. Veikkaisin tuosta kertyneen sentään 29km.

Link to comment
Share on other sites

Taivuin ens kerran elämässäni juoksumaton armoille paikallisesa kuntokeskuksesa, kun tiet oli ihan tukossa yöllisen lumipyryn jälkeen. Vähän siinä meni aikaa totutteluun, ei ole kyllä sama kun ulkona liikkuminen, joka on ihan ykkösjuttu, mutta nyt oli pakko olla iloinen, että pääsi sentään juoksemaan. Jonkinsortin pitkistä tuli juostua, 18km.

Link to comment
Share on other sites

aamun avaus 20 min lumenmättöä, veikkaan että mk:n puolella käytiin.

ja päivästä 60min k-pyörää/ crosstreinerii 50%/50% + 5min pilatesjumppoo vastalle. On vattalihakset päässy surkeeseen kuntoon!!!

Piti tehhä 1,5-2h mutta juniorit oli toistamieltä, miksi ne ei nuku ??!! Sitten vanhempana kyllä nukuttaa, kun ei saa

Link to comment
Share on other sites

Tinttaiita, jätä nuo hurjat kotirataultrat kevyemmille keleille!

Itsekin kahlasin 2h lumihangessa keskisykkeellä 125. Kilsoja tuli ehkä vaivaiset 18, mutta lumentulo ja hurja tuuli vaikutti todella paljon.

Tälle viikolle 88km juoksua, kolme kovahkoa harjoitusta. Ensi viikolla pakko tehdä vain kevyehköjä treenejä *pakkopakkohakkaapäätäseinään*.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy