Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 30.1


Pete L
 Share

Recommended Posts

Aamu alkoi Myllyssä hiukan kovemmilla vauhdeilla. Hyvä verra ulkona alle. Sitten lähdettiin hiukan pidemmällä liikkeelle. Eli kolmonen alkuun kiihtyvällä vauhdilla (3.37, 3.33, 3.32) 10.42. Parin minsan palauttelu ja 1,2km 4.05. Pal 5min ja 1,5km 4.57, tässä vaiheessa oli kone lämmennyt, eli alun kankeus muuttui ihan kivaksi kuluksi. Seuraavaksi tonni 3.12, 600m 1.48, 300m 51s. Verrailin päälle vielä kunnolla 5km ja heiluin hiukan kuntosalillakin. Tuli kovavauhtisempi treeni porukassa. Alkuun oli perinteisiä käynnistymisvaikeuksia, kuten aamulla monesti. Mutta loppujen lopuksi ihan hyvin alkoi rullailemaan. Tais heilahtaa joku 18km mittariin.

Link to comment
Share on other sites

Umpihangessa tuli juostua 10km, en metriäkään olisi jaksanut/viitsinyt enää juosta. Jalat kipeyty aika lailla muhkuraisesta alustasta, joka oli piilossa uuden lumen alla. Oli todella kurja kokemus, ilma oli tosin mahtava. Huomenna on pakko, ensimmäistä kertaa elämässä, päästä juoksumatolle paikalliseen liikuntakeskukseen, muuten jää pitkä tekemättä, ei tässä mitään aurausta voi toivoa, kun sunnuntaikin jo pukkaa päälle, eikä silloin kyllä aurauskalustoa ole täälläpäin koskaan näkynyt.

Link to comment
Share on other sites

13,4 km Laajalahden ympäri. Kaikki juoksuväylät olivat auraamattomia, kengät suti tyhjää ja aikaa kuluikin peräti puolitoista tuntia. Keli oli muuten hieno ja pakkasta vain 9 astetta.

Jonkinlainen kokovartalojumi- ja stressi oli päällä kun syke oli korkealla 150-160 tunnin ajan kunnes se tipahti normaalille 130 -140 tasolle ja juoksu muuttui rennommaksi.

Matkalukemisena oli Hollolan Hälvälän suppakartta, joka oli liian rajua kamaa vuoden ensimmäiselle karttalenkille.

Paska reissu mutta tulipa tehtyä.

Muokattu
säätila
Link to comment
Share on other sites

Onpas tänään ollut harvinaisen katkusaa menoa monella, sukset ei luista tai kadut auraamatta... No, pilkettä päivään:

Hiihtoa 1h20min, matkaa n. 11 km... Kauppi-Niihama-Kauppi+pikkulenkki päälle. Latu oli hienossa kunnossa, vaikka aamupäivän sateli lunta. Suksi luisti mukavasti ja oli kiva kun sai hengittää taas reilusti ulkoilmaa ilman että keuhkot hajoaa. Pakkasta -10.

Vaikkka juoksu se pääjuttu itselleni onkin, niin on kyllä mukava huomata, miten kädet saa hyvää treeniä tuossa hiihtelyssä kun jaksaa lykkiä nykyään pontevammin ja muutenkin kunto kohisee, mikä sitten tuo juoksuun uutta vauhtia. Kyllä on ihanaa kun saa liikkua! :kumarrus:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy